mynewspapers.net

Spel för 7-9 åringar på Mac

Spel för 7-9 åringar på Mac


En Mac eller Apple dator har olika krav från en typisk persondator. Det finns dock en mängd olika program tillgängliga på Mac. Många av de spel som utformats för sju till nio åringar är pedagogisk. Dessa spel kan dessutom vara tillgängliga att ladda ner till din iPad eller iPhone att låta ditt barn att spela spel på resande.

Hemligheten med magiskt kristaller

Artär Studios utformade ett spel som tillåter dig att träna och föder upp hästar i en värld full av magi. Spelet kan du skapa mytiska varelser och höjer dem. Det finns fem olika nivåer med byggnader och utbildningsnivåer på varje. Förutom utbildning och ta hand om din mytiska hästar kan du ange i loppen och gå på uppdrag att söka ner saknade kristaller i spelet. Detta spel är tillgängliga för Mac som iPad och iPhone.

Ultimate Math Invaders v.2

Ed Alive erbjuder ett spel designat för att hjälpa barnen att memorera matematiska fakta och påskynda uträkningen av problem. Math frågor vävs in i en arkad stil spel. Detta spel kommer att fungera på addition, subtraktion, multiplicand, division och decimaler/fraktioner. Spelet även spår av spelarna så du kan se hur ditt barn är förbättra hans matte betyg. Det är tillgängligt för Mac, men inte på iPad.

Orden Rock v.2

Detta spel är utformad för att hjälpa barn att bygga deras läsning, stavning och ordförråd. Tyngdpunkten i spelet är spåra sniglar som härjande staden. Hela spelet kommer att erbjudas barn pussel som kommer dem förbättra deras läsförmåga. Spelet erbjuder spårning så att du kan övervaka hur de gör på specifika färdigheter, och leta efter områden kan du behöva fokusera på. Spelet finns tillgängligt för Mac och erbjuds av Ed Alive.

De tre musketörerna: En för alla!

Legendo Entertainment skapade detta spel baserat på romanen de tre musketörerna. Detta är spelet är designad för barn utan blod eller våld när slåss mot skurkar. Syftet med spelet är att frigöra de andra musketörerna. Det finns pussel att lösa, olika nivåer för att besöka och saker att samla in när du spelar. Spelet har tre olika ändelser beroende på de val du gör och erbjuder replay värde. Kontrollerna är lätt för ett barn att bemästra.