mynewspapers.net

Spel för 5-åriga pojkar

Spel för 5-åriga pojkar


Barn i alla åldrar älskar spel, och naturligtvis finns det spel som är lämpliga för olika åldersgrupper. När det gäller 5-år-gammala pojkar bör spel vara engagerande och roligt utan att behöva för mycket samordning eftersom barn ännu inte har utvecklat noggrann samordning kompetens vid denna ålder. Den goda nyheten är att det finns gott om spel som kommer att hålla dem sysselsatt och underhållen för en stund.

Fysiska spel

Etiketten är ett bra spel för alla åldrar, men särskilt unga barn eftersom det inte kräver dem vet eller komma ihåg alla regler. Det innebär också gott om löpning, vilket är perfekt för 5-åriga pojkar som har mycket energi. Målet med spelet är för en pojke att vara "det", och tag någon annan, som då blir "it." En variant av detta spel är den som blir taggade blir en del av laget och dess medlemmar hålla taggning så många människor som möjligt att få på att laget. Spelet är slut när alla är taggade. Ett annat spel är en ballong race, där pojkarna sätter en ballong mellan sina knän och race till mållinjen utan att släppa eller popping den. Ett alternativ är att ge varje pojke en ballong att slänga i luften. Målet med spelet är att hålla alla ballongerna från att slå i golvet, även andra människor.

Tipspromenad

En tipspromenad är ett bra spel för barn. Tänk dock på att när du spelar med 5-åriga pojkar, det är bra att dölja objekt i uppenbara ställen de kommer tro att titta för att undvika dem blir också frustrerad. Var noga med att använda leksaker som skulle vara roligt för en liten pojke att hitta till exempel en baseball, matchbox bil eller en action statyett.

Online-spel

Många online-spel är inriktade mot pojkar, som "Astronauterna och korsar." Det är ett onlinespel för tic-tac-toe, med undantag av med symboler som platser för att utforska rymden. Med online "Tom och Jerry" spelet är målet att hjälpa Tom katt bygga en fälla för Jerry musen. Det finns också spel för pojkar som inkluderar tävlingar mellan tecknade hundar, och bil, cykel och truck tävlingarna, alltför. "Monster Trucks" har också stora spel för pojkar i alla åldrar.

Bollar

En enkel ball toss kan hålla 5-åriga pojkarna sysselsatta under många timmar. Ställa in en tvättkorg, eller ens en liten soptunna och beroende på dess storlek, lägga den på golvet eller en stol. Har pojkarna kasta små, mjuka bollar i korgen. De får en poäng för varje korg som de gör. Detta hjälper dem att utveckla hand/öga-koordination och bra mål. Wiffle ball är en annan bra spel att introducera unga pojkar till grunderna i baseball, och bollen och bat är lätt nog för dem att spela med utan att få ont.