mynewspapers.net

Spel att uppmana fästman och brudgummen

Spel att uppmana fästman och brudgummen


Om du är värd en förlovningsfest eller par dusch i en nära framtid, planera grupp-vänlig spel för att lägga till roliga till ditt event. Fråga och svar spel som fokuserar på bruden och brudgummen hjälp dina gäster Läs mer om paret. Välj ett parti tema, tjäna lite snacks och låt spelen börja.

Namnet spelet

Eftersom vänner och familj till både bruden och brudgummen kommer att mingla på festen, börjar på eftermiddagen med ett namn spel, antyder The Knot bröllop webbplats. Bryta isen genom att ha varje gäst säga hans namn, då paret namnet med ett annat ord som börjar med samma bokstav som förnamn. Detta gör namn lättare att komma ihåg. Till exempel gäst heter Mary kan namnge själv "Mary Margarita" och gäst heter Bill kan använda "Bill Bridal." Då har bruden och brudgummen varje förklara hur de vet gästen medan du använder de nya roliga namn.

Nygift spelet

Anpassa det klassiska "nygift spelet" för att passa din fest. Förväg skriva ut en rad frågor på pappersark dator skrivare i ett stort teckensnitt. Hålla upp varje fråga för gruppen att Visa som värd läser det högt. Fråga bruden och brudgummen att separat besvara frågan genom att skriva ner sina svar på papperslappar. I stället för skrovlig en mot en, utmärkelse en punkt varje gång bruden och brudgummen svarar rätt. När Svaren skiljer sig åt, är en livlig diskussion se till att följa. Innefatta frågor som hänvisar till parets första datum, hur de träffades, årsdagen datum och information om sin barndom. Först att kontrollräkna 20 poäng vinner.

Par frågesport

Får bruden och brudgummen talar genom att spela ett par frågesport spel. Har både bruden och brudgummen skapa 10 frågor och svar för frågesporten. Bruden och brudgummen stativ framför gästerna och alternativa läsning quiz frågor. Eftersom frågorna inte var skapade tillsammans, kan skämt och historier förväntas följa de frågor och svar. I slutet av 20 frågor, har gästerna stämmer upp sin rätta svar. Gästen med den mest korrekta svar vinner.

Min mening är klar

Spela ett spel som kräver bruden och brudgummen att avsluta varandras meningar högt framför gruppen av gäster. Skapa en Novell med meningar om hur paret träffades, prövningar av planera bröllopet eller om aktiviteter som planeras för bröllopsresan. Börja med meningar som "På bröllopsresan hoppas vi kunna ___." eller "när man planerar bröllop, bruden var så upphetsad när ___." Detta spel har ingen vinnare eller förlorare. Alla vinner genom att njuta av den roliga historien skapad av paret.