mynewspapers.net

Spel att spela på smycken fester

Spel att spela på smycken fester


Många smycken företag kan representanter för att sälja sina produkter självständigt. Detta görs de flesta ofta genom hem parter gjort av företrädaren eller andra och katalogisera försäljning. Spelar spel på dessa fester hjälper till att hålla kunder intresserad och gör värden att presentera produkterna på ett roligt sätt.

Fråga mig om mitt jobb

"Fråga mig om mitt jobb" är ett effektivt sätt att rekrytera om företaget du säljer för kan du ha en downline. Det är också ett sätt att få part gäster intresserad av företaget och produkterna. Du behöver lotteri-typ biljetter, som kan köpas på de flesta kontor leverans butiker. Informera dina gäster att de kommer att kunna ställa frågor de kan tänka på om ditt jobb. Börja med tre biljetter till den första personen som frågar en fråga, två för andra och en biljett för varje fråga efter. I slutet av partit, hålla en ritning för ett trevligt pris med en slumpmässigt utvalda biljettnummer.

Lära känna varandra

"Lära känna varandra" är en isbrytare som kommer att få människor talar även om de aldrig har träffat förut. Ta en stor påse med små godis till festen med dig och låta det gå runt, instruera gästerna att ta så många som de vill. Efter alla gäster har fått godis, informera dem om att de inte kan äta dem ändå. Varje gäst måste räkna antalet godis de har och stå upp att berätta ett lika stort antal saker om sig själva till resten av gruppen. De saker som de säger kan vara allt från hur många barn de har vad de gör för en levande, men det måste vara något om dem.

Vad finns i förpackningen

"Vad är i rutan" är ett sätt att få gäster deltar och ivriga att delta, särskilt eftersom det finns ett pris inblandade. För att förbereda för partiet, måste du samla fem till 10 smyckeskrin och placera ett litet föremål i var och en. Artiklar kan vara något, som en sten, tandpetare eller en bomullstuss. Stäng och tejp stänga varje fylld ruta och skriva en del på toppen. På festen, som rutorna på ett bord och ge gästerna gott om tid att granska dem. De kan använda någon metod för att försöka lista ut innehållet, men de kan inte öppna rutan. Ge varje person en penna och papper att skriva ner deras gissning för varje ruta. Med de mest korrekta gissningar vinner ett pris.