mynewspapers.net

Spel att spela med en 19-månader gamla babyBarn lär sig genom att spela. När är ditt barn 19 månader gammal, hon blir medveten om världen omkring henne. Hennes vokala färdigheter har börjat utveckla, och hon är ivrig att behaga och hjälpa. Sitta ner och leka med ditt barn är inte bara roligt, det lär hennes värdefulla kunskaper hon behöver under de kommande åren och genom sitt liv.

Block

Block är ett underbart spel att bygga ett barns rumsliga resonemang och förbättra hennes hand/öga-koordination. Sitta på golvet med ditt barn och Visa henne hur man stack några kvarter eller bygga ett torn, och sedan låta ditt barn slå dem. Uppmuntra barnet att vänta med att riva tornet tills du säger att du är klar. Detta förstärker begreppet turtagning och undervisar tålamod. Du behöver inte affären block för att spela, nästan alla stapelbara behållare kommer att fungera. Spara rena deli eller yoghurt behållare med deras lock, skokartonger eller ens plastbehållare för detta spel.

Finger färg

För helt giftfri spela, istället för de traditionella färgerna, använda förtjockad pudding eller vispad grädde. Denna aktivitet kan spelas utanför men också på en överdimensionerad slaktare papper på ditt köksgolv. Ditt barn kommer att få rörig, så klä därefter. Låt ditt barn få kreativ gör virvlar och hand frimärken. Borstar eller tvättbara frimärken kan också användas. Använd olika smaker av pudding för olika färger, eller färgton vanilj med karamellfärg. När hon är klar, är det dags för ett bad.

Att göra musik

Småbarn älskar att göra buller och någon förälder kommer att säga, de inte behöver ett musikinstrument till gör den. Samla in kastruller, stekpannor, plast skålar och träskedar ur skåpet och satte dem runt ditt barn. Ge henne en trä eller plast sked och visar hur varje behållare låter när slog. Innan du vet det, kommer ditt barn att utföra med god aptit.

Rullande boll fram och tillbaka

Detta är ett bra spel för hand-öga-koordination. Sitta en kort bit från ditt barn och rulla en stor plast eller badboll till henne och be henne att rulla bollen tillbaka. Det kan ta lite uppmuntran, men ditt barn kommer att fånga den snabbt. Ditt barn kan samordnas tillräckligt för att sparka bollen fram och tillbaka.

Städa upp

Dra nytta av ditt barns önskan att behaga och kopiera du genom att städa upp ett spel. Se till att blocken och leksaker förvaras i behållare. När du är klar spelar, Visa ditt barn hur man lägger leksakerna bort. Allt som krävs är lite beröm, och ditt barn kommer att vara ivriga att hjälpa till. Turas om att sätta block, musikinstrument och någon leksak tillbaka i sin behållare. Förväntar mig inte perfektion. I detta skede är det verkligen den ansträngning som räknas. Gör detta en del speltid kommer att lära ditt barn för vana att städa upp efter hon görs spelar.