mynewspapers.net

Spel att spela inomhus med två personer

Spel att spela inomhus med två personer


Det finns många spel av olika slag att spela slå tristessen och bara ha kul. Om du har fastnat inuti på grund av väder eller du vill bara bo inomhus för att spela vissa spel, finns det mycket att välja mellan. Om det finns två av dig fast inomhus, har du många spelalternativ att hålla dig sysselsatt och underhållen i timmar.

Kortspel

Kortspel är ett bra sätt för två personer att passera tiden inomhus och ha roligt. Inte bara är dessa kort spel roliga, men de är ett pedagogiskt alternativ till TV. Många kortspel ingjuta räkna färdigheter och bruket av logik. Spel som Go Fish, Nuckan, minne och krig är alla kortspel som är roliga för två personer.

Brädspel

Många brädspel är redan gjort för minst två personer, och eftersom de ofta tar lång tid att spela hela vägen igenom, de är perfekta för tråkiga regniga dagar. Är inte bara en rolig tid-odåga, några erbjuder pedagogiska syften också. Till exempel ledtråd är en detektiv spel som hjälper barn använda logik och ledtrådar för att lista ut vilken karaktär är mördaren och Alfapet är en stavning spel som utmanar spelare att använda rätt ord.. Slagskepp, schack, drag, Anslut fyra, drift, Hungry Hungry flodhästar, ledsen och den ständigt populära klassiskt, monopol är alla spel som är roliga att spela med två personer.

TV-spel

TV-spel får ofta en dålig rap från människor som tror att de är värdelösa och erbjuder inget pedagogiskt syfte. Dock inte bara kan många spel erbjuder strategiskt pussel och inspirera en användning av logik, de är också roligt att spela. Några nya Nintendospel erbjuder även träning. Två personer kan ha skitkul att spela olika spel på många gaming system, som Xbox 360, PlayStation 3 och Nintendo Wii. Vissa video spel som är roliga att spela för två personer är Wii Resort, Wii Fitt, Super Smash Brothers, Mario Party, Halo, Gears Of War, Call of Duty och NBA Live. Inte bara kan två vänner spela tillsammans, men om du är inloggad online du kan även slåss mot andra människor över hela världen, placerar du och din vän på ett lag och inte mot varandra.

Andra spel

Inomhus spel för två personer är inte begränsade till affären strukturerade spel eftersom det finns gott om andra typer av spel att spela. Du kan alltid bygga ett pussel tillsammans och se vem kan använda deras lappar upp snabbast. Dessa hastighet utmaningar kan också göras med att slutföra en Rubiks kub. En annan kul spel att spela ritning hälften av en bild och ha din vän komplettera bilden. Hand spel, starring tävlingar och Rock, Paper, Scissors är roliga spel som kräver ingen styrelser, kort eller tärningar. Penna och papper spel, som bödel eller tic-tac-toe, är också kul för två.