mynewspapers.net

Spel att förbättra arbetsmoral

Spel att förbättra arbetsmoral


Ibland, kan anställda behöva en rivstart att återställa arbete moral. Arbeta som ett team för att uppnå ett mål kan bygga moral och förtroende bland de anställda. Du har ett brett utbud av spel du kan spela att öka arbetsmoral. Glöm bara inte att efter spelen är över, det finns arbete att göra.

Lita på spel

Ett förtroende spel tillåter anställda att lita på medarbetarnas dom om deras välbefinnande. Har dina anställda par off i ett område som särskilt hindras av bord eller stolar eller utanför där kullar eller andra miljöförhållanden kan annars utgöra en risk för en ögonbindel person. En anställd kommer att bära ögonbindel medan en medarbetare vägleder honom verbalt. Den person som vägledande bör inte röra ögonbindel medarbetaren när som helst att vägleda honom. Detta sätter ledaren i ett förtroendeuppdrag. Att veta att du arbetar med pålitliga människor kan kraftigt öka moralen bland de anställda.

Brainstorm grupper

Grupp spel bygga kamratskap bland anställda, som kan göra arbetet roligare. Gropfrätning grupper av anställda mot varandra kan skapa sund konkurrens också. Separata anställda i grupper och ge dem en arbetsrelaterad uppgift som tänkande upp metoder för att effektivisera arbetsplatsen. Ge dina anställda tid att tänka på en idé och skapa en fantasifull presentation för sina idéer. Gruppen med de bästa idé blir att se idén genomföras som belöning--även en pizza part för gruppmedlemmar och erkännande, inte skulle skada.

Office Tag

Spela en omgång tag runt på kontoret kan hjälpa anställda associera kontoret med en trevlig upplevelse. Det här fungerar bäst i kontorsbyggnader med massor av gästrummet och ingen känslig utrustning. Ta bort eller lagra bort kontorsmaterial som kan bryta om spelet blir grov. Utse en trollslända (den person som startar spelet genom att jaga och tagga andra anställda) och starta spelet. Gör det tydligt att etiketten inte bör äga rum på kontoret under vanlig kontorstid. Chaser bör plocka en flagga utanför en av de andra anställda istället för att röra hennes kropp. (Göra annars kunde leda till en spänd konfrontation om hon anser touch olämpligt). Alternativt kan du spela spelet utanför kontoret eller i en park. Det spelar ingen roll om spelet är utanför en office miljö; Det är bara viktigt att din personal får tillsammans med varandra.

Frisbee

Gungade en skiva runt i ett soligt läge kan vara avkopplande. Dina anställda kan få lite solljus, frisk luft och motion medan de diskuterar arbete. Sedan gungade frisbee är en enkel uppgift som kräver lite fokus, är dina anställda fri att prata sinsemellan om många ämnen. Detta bygger ett band mellan anställda och ger dem möjlighet att diskutera idéer om arbete utanför kvävande kontorsmiljö. Detta kan förbättra en medarbetares syn på arbete, deras medarbetare och deras handledare som tillät det att hända.