mynewspapers.net

Spel & aktiviteter för barn ålder 8-11

Spel & aktiviteter för barn ålder 8-11


Barn mellan 8 och 11 är inte längre små barn, men de är inte gammal nog för tonåring verksamhet, så att hitta saker för dem att göra kan vara lite av en utmaning. Om du sätter din inställning på deras nivå du kan hålla barnen upptagna genom att komma med alla möjliga roliga spel och aktiviteter för barn i åldrarna 8-11.

Tie-färgade T-shirts

Barnen kan skapa egna T-shirt i färgerna de väljer att göra tie-färgade T-shirts. Behöver du vit, bomull T-shirts, gummiband, vatten, tyg färg i olika färger och en stor balja att doppa T-shirts i. Har barnen knyta gummiband runt delar av sin T-shirt och doppa dem i en balja med vatten och färg. Tillåta T-shirts Blötlägg i ungefär en timme och skölj sedan med vatten och hänga för att torka.

Konkurrenskraftiga ritning spel

Välj en bild av ett objekt eller djur. Placera bilden på bordet där barnen är och har dem försöka dra samma objekt eller djur. Barnet vars ritning är närmast bilden vinner och får välja nästa bild för de andra barnen att rita.

Namn som Tune

Barn i alla åldrar älskar musik och barn som är mellan 8 och 11 har oftast många av de aktuella sångerna minneslagras. Testa deras musikaliska kunskaper med detta roliga spel. Spela fem sekunder av en låt och har barnen gissa namnet på låten. Du kan spela alla olika varianter av detta spel. Du kan ha dem sjunga nästa vers av låten eller namn konstnären som låten. Om du vill göra detta spel pedagogiska, spela klassisk musik och har dem namn lappa och kompositör.