mynewspapers.net

Speedos Vs. Swim Shorts

Speedos Vs. Swim Shorts


Speedos är ett företags varumärke för konkurrenskraftiga badkläder och har blivit ett samlingsbegrepp för glatt polyester mäns trosor slitna tätt till kroppen. Swim shorts är ett samlingsbegrepp för badkläder används för fritids simning.

Historia

Speedos Vs. Swim Shorts


Badkläder har utvecklats under åren från blygsam till avslöjande. För konkurrenskraftiga simmare, har glatt, högteknologiska kostymer fortsatt att ändra som textil teknik har förbättrats. Fritids baddräkter har utvecklats i förhållande till designtrender, varierande från tätt till lös, kort till lång.

Varumärken

"Speedo"-typ passar tillverkas av en mängd olika företag, inklusive TYR, Arena, delfin, Agon och Nike. Swim shorts görs av hundratals företag. Några av de översta varumärkena för stil och passform är O'Neil, Volcom, Quicksilver, Hurley och Patagonien.

Speedo passformSpeedos finns i en mängd olika nedskärningar och bör bäras mycket hårt för att kompensera uppmjukning av materialet när det blir vått.

Simma korta passform

Speedos Vs. Swim Shorts


Swim shorts är avsedda att bäras lös och bekväma. Styrelsen shorts har inte en invändig beklädnad och bärs över underkläder eller bar hud.

Kostnaden

Speedos Vs. Swim Shorts


Fritids baddräkter börjar vanligen på ca $40, medan Speedos är prissätt på $100 och uppåt.