mynewspapers.net

Specifikationerna för ett Foxconn 45CMX-V

Specifikationerna för ett Foxconn 45CMX-V


FoxConn 45CMX är ett moderkort syftar till Intel-baserade datorer. Det har den populära LGA 775 socket vilket innebär att den är kompatibel med ett brett utbud av Intel-processorer, från low-end Celerons hela vägen upp till snabba dubbelkärniga Core 2 Duo chips. Den innehåller också ett brett spektrum av intern och extern expansion alternativ, liksom en standardiserad Micro ATX formfaktor, ger datorn byggare en extremt flexibel plattform.

CPU och RAM kompatibilitet

LGA 775 uttaget på detta moderkort accepterar 775-pin Intel processorer både regelbundna och "D" varianter av Celeron chip samt fyra olika Pentium chip Design--4, D, Dual Core och Core 2 Duo. Den stöder frontbusshastigheter 533, 800, 1066 och genom överklockning, 1 333 megahertz. Dess två DDR2 RAM-platser stöder DIMM-hastigheter, från 400 till 667 megahertz och kapacitet så stor en 2 gigabyte per DIMM.

Fordonsbaserade funktioner

Foxconn byggt 45CMX runt Intel 945GC chipset med integrerad video. Moderkortet har även Realtek marker för att stödja både 5.1-kanalsljud och tio och 100 megabit per andra Ethernet.

Intern Expansion

45CMX-V omfattar fyra platser, varav två är PCI-kompatibel, varav en är PCI-Express x 1 kompatibla och som är PCIe x 16. Det stöder också både seriella ATA och IDE drive anslutningar med fyra av de tidigare och en av de senare ombord. Foxconn ingår också två USB-rubriker, som alla kan stödja två portar, en anslutning för en IRDA IR sändare/mottagare och en diskettenhet anslutning.

Extern Expansion

Även om den Foxconn 45CMX baksidan saknar några av de nyaste anslutningarna, som eSATA och HDMI, erbjuder det ändå en blandning av aktuella och äldre portar. Här finns tre audio output uttagen, stödja alla 5,1 kanaler, fyra USB 2.0-portar, en RJ45 nätverksport och en standard 15-stifts VGA-port. För äldre enheter utrustade Foxconn detta moderkort med en parallellport, serieport och även två PS/2 portar för ett tangentbord och mus.