mynewspapers.net

Sparsamma Beach Party idéer för vuxna

Sparsamma Beach Party idéer för vuxna


Ett beach party är sättet att fira sommaren tillfällen som Memorial Day, en solig födelsedag eller självständighetsdagen. En fest kan vara dyrt, men speciellt om du planerar att bjuda in en massa människor. Lyckligtvis, med några tips du kan kasta en framgångsrik vuxen beach party utan att permanent skada ditt bankkonto.

Inbjudningar

I stället för beställning av dyra inbjudningar, gör din egen. Du kan köpa kortet-making kits för att hjälpa den kreativa saft flödar, eller skapa dem gratis på din dator. Använda beach-tema bilder som färgglada badbollar och människor sola eller spela beachvolley. Skriva ut dem hemma för att spara pengar. Alternativt kan du överväga att skicka online inbjudningar. Många webbplatser kan du skicka online inbjudningar gratis, samt spara din gästlista och skicka ut sista minuten påminnelser en dag eller två innan festen.

Mat

Gå till en grossist köpcentret att köpa kött och bröd. För enkel beach party mat, grill hamburgare och bratwursts. Göra en enkel sida skålen, som en sallad, och be dina gäster om de skulle vara villiga att ta en sida skålen, förrätt eller dessert. Föra anteckningar på vad gästerna att undvika dubbelarbete. Se till att du återvänder rätter eller behållare till dina gäster innan de lämnar.

Drycker

Be gästerna att föra sin egen alkoholhaltig dryck av val, så att de kan njuta av eller dela vad de skulle vilja dricka, och du sparar kostnaden för alkohol. Ge vatten på flaska och läsk för icke-drickande. Du kan spara pengar genom att be folk att ta med egen alkohol, förutsatt att det är tillåtet där du planerar att ha din fest, och slipper att riskera av en gäst som inte gillar din dryck val. Du kan köpa lite vin eller öl som backup om du väljer eller det passar i din budget.

Dekorationer

Gå till din lokala dollar store att söka för dekorationer och köpa billigt leis, badbollar, papperstallrikar, servetter och ballonger. De flesta dollar butiker har ett bra urval av party dekorationer och du kan däck ut ditt parti område, kanske med pengar kvar för favörer.