mynewspapers.net

Sparsam sätt att göra hästen sängar för en liten flicka

Sparsam sätt att göra hästen sängar för en liten flicka


Många små flickor älskar hästar och ridning. Om du har en liten flicka som är häst-galen, skulle hon älska en häst-tema sovrum. Du behöver inte gå ut och köpa matchande häst sängkläder. Med hjälp av enkla hantverk leveranser, kan du skapa sängkläder med en häst tema även om du är på en stram budget.

Göra häst sängkläder med applikationer

Sparsam sätt att göra hästen sängar för en liten flicka


Om du har sömnadsskicklighet och en tid, kan du skapa häst sängkläder med applikationer tekniker. Välj en eller två gårdar av häst-tema tyg från en tygaffär och klipp ut bilderna. Köpa en kräm eller vita påslakan eller använda en som du har runt huset. Sy den häst bilder, lada bilder och staket bilder på påslakanet. Om du inte har några sömnadsskicklighet, titta för järn-på häst överföringar och järn täcker dem på en vanlig vit örngott eller täcke. Du kan också skapa överföringar med transfer papper som du kan skriva ut på. För att göra detta, behöver du en bild på en häst, en färgskrivare och överföring papper. Helt enkelt skriva ut överföringen på papper och tillämpa den på påslakanet enkelt skapa häst-tema sängkläder.

Göra häst sängkläder med hjälp av schabloner av hästar

Sparsam sätt att göra hästen sängar för en liten flicka


Om du föredrar målning till sömnad, kan du göra häst sängkläder med häst schabloner. Köpa en häst stencil eller använda en enkel tecknad häst bild och skapa en stencil. För att göra en stencil, skriver ut en svartvit bild av en häst på en bit tjockt papper och skär bilden från papperet. Användning textil färger att lägga stenciler lador, hästar och sadlar till en påslakan eller ett örngott. Lägga tjock kartong under det område som du ska stencil så att färgen inte läcker igenom till andra sidan. Användning märkband band till stencilerna till tyget. Doppa en platt-headed pensel i en liten mängd färg och tryck den försiktigt upp och ner innanför de öppna delarna av stencilen. Upprepa detta tills du har täckt tyget med dekorerade bilder.

Gör sängen till en stabil

Sparsam sätt att göra hästen sängar för en liten flicka


Om du vill vara mycket kreativa, göra din lilla flickans rum till en stabil. Använd en sänggavel som ser ut som ett staket. Måla kuddarna i gula toner och göra dem ser ut som balar hö. Lägg till fyllda hästar längs säng och måla påslakan som en stabil eller med lägga till miniatyr Schabloner eller bilder på hästar.