mynewspapers.net

Spåra vilande bankkonton

Spåra vilande bankkonton


I Förenade kungariket kallas bankkonton som har förbisetts av ägaren vilande konton. Dessa konton kan vara bankkonton, byggnadssamhället konton eller nationella sparande och investeringar (NS & I) konton. Det finns former från varje förening som används för att söka ett vilande konto. I januari 2008 lanserades en webbplats för att göra det lättare för Kontoägare som har tillgång till Internet för att spåra sina förlorade konton.

Instruktioner

• Tillgång till Mylostaccount.org.uk om du har tillgång till Internet.

• Kontakta British Bankers' Association (BBA), hypoteksinstitut Association (BSA) eller NS & jag direkt för formulären om du inte har Internet-adress eller föredrar att spåra vilande konton per post.

• Anger du namn, adress och kontaktinformation online eller i formulär. Behöver du information om eventuella tidigare namn du har haft, till exempel ett flicknamn och tidigare adresser. Information om kontonummer och datum och plats där kontot öppnades är bra. Skicka in din ansökan online eller e-varje ansökan till den adress som anges i formuläret.

• Vänta på resultaten av din begäran. Det kan ta tre månader för en fullständig sökning. Om du har en vilande konto, kommer du få information om balansen och hur man hämtar fonderna.