mynewspapers.net

Spåra internationella telefonnummer

Spåra internationella telefonnummer


Det finns gratis resurser tillgängliga som kan hjälpa dig att spåra, återuppringning och genomföra en omvänd Sök av ett internationellt telefonnummer. Om du har problem med att identifiera ett antal, överväga att anlita en privatdetektiv som har internationella resurser att snabbt spåra flera för dig.

Instruktioner

• Ringa upp numret genom att trycka på Ring upp igen knappen för att automatiskt, eller ringa numret sett på din Nummerpresentatör att ringa tillbaka. Detta är ett enklare sätt att snabbt spåra ett internationellt telefonnummer, kan det också innebära oväntade långväga avgifter.

• Hitta landskoden. Det är bra att veta från vilket land härstammar samtalet för att spåra ett internationellt nummer spår (steg 3). Countrycallingcodes.com erbjuder till exempel en omvänd kod sökning som identifierar landet.

• Spåra numret. Det finns online-sökningar som erbjuder omvänd internationella antal sökningar. Till exempel på 411. com du kan hitta online telefonkataloger för olika länder, som erbjuder omvänd telefon nummer sökningar. Också, på Tp2location.com kan du spåra det geografiska läget för ett internationellt telefonnummer.

• Hitta internationella telefonkataloger. Numberway.com innehåller länkar till en mängd olika online internationella telefonkataloger, några av som erbjuder omvänd antal sökningar. När du väljer land på webbsidan, visas ytterligare information för detta land, som beskrivningar av olika regioner i landet, typer av kataloger och instruktioner för att använda dem.

• Anlita en privatdetektiv. Om du har problem med att spåra ett internationellt telefonnummer, överväga att anlita en privatdetektiv. Många utredare har bakgrunden och internationella resurser för att snabbt identifiera ett telefonnummer. För att hitta en erfaren utredare, kontakta din stat professionell privatdetektiv association och begäran en utredare som kan hjälpa dig att spåra en internationella telefonnummer.