mynewspapers.net

Spåra ett telefonsamtal

Spåra ett telefonsamtal


Det finns flera skäl till varför du kanske vill spåra ett telefonsamtal. Om någon ringer telefonen och hänga upp eller om du tar emot trakasserande eller oanständiga telefonsamtal, spåra uppringarens telefonnummer kan hjälpa dig identifiera som anroparen är och, om nödvändigt, inleda rättsliga åtgärder för att sätta stopp för de oönskade samtal. Du kan försöka spåra telefonsamtal själv eller söka hjälp av brottsbekämpning.

Instruktioner

• Köpa en telefon med en inbyggd caller ID display. Ställa in telefonen. Kontakta tjänstleverantören telefon för att kontrollera att uppringnings-ID-tjänst ingår i din telefon serviceplan. Om det inte är, beställa den. Med Nummerpresentation service på plats när någon ringer till dig från en olåst telefonnummer, telefonnummer där de ringer från, samt namnet på personen numret anges till, visas på telefonens display.

• Ställ in en anonym ringer block att förkasta blockerade samtal. Detta tvingar som ringer, ringer från inuti ditt lokala serviceområde, som har blockerat deras uppringnings information, avblockera deras information innan du ringer ett samtal till dig. Om du vill konfigurera anonym ringer-ID blocket, Kontakta tjänstleverantören telefon för att kontrollera att denna tjänst ingår i ditt abonnemang. Om det inte är, beställa den. Så länge funktionen anonym ringer block ingår i tjänsten, allt du behöver göra för att ställa upp brukar vara ringa * 77 på telefonen.

• Slå * 69 på din telefon, om av någon anledning, en inkommande uppringarens information inte visas på telefonen är Visa. Slå * 69 kommer att ringa din senaste inkommande samtal. Som telefonen ringer upp telefonnumret, bör antalet visas på telefonens display.

• Välj en av de online "Reverse Phone Lookup" verktyg erbjuds i resurser. Ange det telefonnummer som du vill spåra i lämplig ruta och skicka frågan. Om telefonnumret du tittar upp är i den amerikanska offentliga telefonkatalogen, visar resultaten ägaren till telefonnummer tillsammans med deras senast kända adress.

• Ange telefonnumret du vill spåra i en sökmotor på Internet. Om telefonnumret du letar upp publiceras någonstans på webben kan det dyka upp i resultat för sökmotorn. Webbsidan där numret publiceras kommer sannolikt avslöja mer detaljerad information om som telefonnumret är noterat att.

• Kontakta telefonbolaget kontrollera "Kalla spår" ingår i ditt abonnemang.

• Svarar i telefonen. Om du anser att detta är ett samtal som du vill spåra, hänger inte upp telefonen sedan omedelbart plocka upp igen.

• Lyssna efter uppringningstonen. Ratten * 57.

• Placera telefonen till örat. Du bör höra ett meddelande om att samtalet du just fått spårades framgångsrikt, tillsammans med ytterligare instruktioner. Spårade informationen överförs till telefonen företagets olagliga samtal presidiet och sparas för ett visst antal dagar. Du är inte få tillgång till denna information. Informationen är endast tillgänglig för brottsbekämpning.

• Kontakta din lokala polisen. Informera dem att du vill lämna in ett klagomål när det gäller trakasserande telefonsamtal. Ett fall filen kommer att startas. Fråga handläggaren för polisen fallnummer. Officeren kommer att följa upp klagomål genom att kontakta ditt telefonbolag olaglig kalla presidiet och återkomma till dig.