mynewspapers.net

Spåra ett begränsat mobilnummer

Spåra ett begränsat mobilnummer


Om du någonsin varit mottagaren av en begränsad cell telefonsamtal, vet du hur irriterande dessa oönskade samtal. Ofta ska du plocka upp, bara att bli hälsad med en robo-röst eller ännu värre, en hang-up samtal. Begränsad samtal visas vanligtvis eftersom den som ringt inte vill du veta hans nummer. Det kan vara någon ringer från en jilted älskare till en borgenär. Ta reda på vem är att placera dessa samtal till telefonen med hjälp av lite teknik.

Instruktioner

• Be telefonbolaget för samtal spårning. Med samtalet spåra, kan du ringa upp * 57 på telefonen omedelbart efter att ha fått ett selektivt anrop. Om antalet påbörjade från inom din lokala riktnummerområdet, kommer du att kunna komma åt numret.

• Ringa telefonbolaget och fråga för anonyma samtal blockering på telefonen. Spärra anonyma samtal kommer vägen begränsad samtal till ett automatiserat meddelande om du har valt att inte ta emot anonyma samtal. Anroparen har inget val men för att kalla dig tillbaka från ett fritt antal. Du kan behöva betala några dollar i månaden för tjänsten men det kan vara värt det för sinnesfrid.

• Ringa telefonbolaget och fråga ställas till personalen i irritation. Du ringa företaget kräver att du placera en formell polisanmälan på filen innan de kommer att vidta åtgärder mot trakasserande samtal. Telefonbolaget kan sedan lägga ett hoppa över spår på din linje, avslöjar det begränsade antalet till telefonbolaget. Denna information kan sedan överlämnas till brottsbekämpning, som kan ge partiet en varning eller filen avgifter.