mynewspapers.net

Spanska utomhusfärg färger

Spanska utomhusfärg färger


Spansk stil hem är kända för röda tak kakel, stuckatur rangerbangård, och välvda dörröppningar och passager. Dessa egenskaper ger skillnad till ett hem exteriör. Ditt yttre färg val, oavsett om off-white, persika eller beige, kan bidra till att förbättra den känslan av åtskillnad. Harmonisera med den omgivande miljön, inklusive angränsande hem, är dock en fråga.

Off-WhiteVisst är en av de säkraste exteriör färg val för spansk hem off-white. Om du definierar färgen som grädde, ben eller äggskal, det kompletterar de traditionella röda tak kakel och är osannolikt att kollidera med träd, växter, buskage eller närliggande bostäder. Du kan välja att matcha taket kakel i dörren eller fönstret trim, eller att undfly trim alldeles. Ett benvit exteriör färg val tenderar att ha effekten av lovande en cool inredning.

Persika

Spanska utomhusfärg färger


Persika stuckatur ses som ett vågat val i vissa områden i USA. Men i södra Kalifornien, till exempel, det är ganska norm. I själva verket är det något av en arkitektoniska kännetecken för denna region. Även restauranger och företag anta detta val. Peach harmoniserar med rött tak och kan bevisa en uppfriskande kontrapunkt exteriör landskapsplanering. Trim färgalternativ kan omfatta röda eller bruna nyanser, bränd orange, djupa terra-cotta eller dogwood.

Beige

Spanska utomhusfärg färger


Beige är en annan säker exteriör färg val för spansk hem. Det ger en mild motvikt till den röda färgen på taket och smälter väl in med gräsmatta, bladverk och närliggande bostäder. Val allt från sand till guld till krämig beige nyanser. Beige toner tenderar att proffer en hemtrevlig känsla och kan kompletteras med terra-cotta, taupe eller dämpade blå trim.