mynewspapers.net

Space-Saving idéer för ett barns rum

Space-Saving idéer för ett barns rum


En liten plantskola kräver kreativa förvaringslösningar och möblemang att göra utrymmet funktionell och attraktiv. Den traditionella möbler i barnets rum, som spjälsängen och skötbord, ta upp en stor mängd golvyta, vilket lämnar litet utrymme för en lekplats, lagring eller andra möbler. Prova olika rum arrangemang tillsammans med använda utrymmesbesparande tekniker för att göra mest av rummet.

Möbler välja

Eftersom möblerna tar de flesta golvytan, påverkar den stil du väljer det utrymme som används. Ett sätt att spara utrymme är att välja möbler som gör dubbel plikt. Till exempel kan en lägre byrå också fungera som en blöjbyten station så du slipper få ett separat skötbord. En spjälsäng med lådor under fungerar som förvaring för saker som lakan och kläder. Ett annat sätt att spara utrymme med möbler är att plocka mindre bitar. Istället för en vanlig spjälsäng, Välj en mini krubba. Några mini spjälsängar kan konverteras till en enkelsäng när bebisen outgrows spjälsängen, så detta alternativ är också ekonomiskt. Välj en mindre byrå, skötbord, gungstol och andra möbler som du inkluderar i rummet.

Garderob arrangör

Ordna om garderob layout kan du göra bättre utnyttjande av utrymmet. Eftersom en baby kläder är mycket mindre än en vuxen, slut dig med en massa slösat utrymme. Lägga till en andra bar i den nedre halvan av garderoben för att förse dig med mer hängande utrymme. En skräddarsydd garderob arrangör kan du lägga till lådor eller extra hyllorna i garderoben baserat på de artiklar du vill lagra i det. För ett billigare alternativ, att köpa en uppsättning fristående lådor att placera på golvet i garderoben. Ett alternativ om ordet är att placera en leksak hylla eller leksak låda inuti garderoben för att frigöra utrymme i rummet.

Lagring idéer

Ytterligare lagringsenheter i rummet hjälper dig att hålla rummet organiserade och funktion. En fönsterplats eller bänk med förvaring inuti är en enkel lösning. Om du har en gungstol i rummet, lägga till en ottomansk som öppnar upp för lagring. Du kan lagra de saker du behöver omvårdnad inuti ottomanskt att hålla den från golvet. En coat rack eller pinnar och krokar på väggen kan du hänga objekt i baby plantskola. Saker som rockar och blöjväskor fungerar bra för hängande.

Gå upp

Istället för att fokusera på ytan i rummet, dra nytta av höjden. Golv till tak hyllor ger du lagring för liten baby redskap, blöjor, leksaker, böcker och andra objekt som du vill behålla på rummet. För att skydda ditt barn när han blir mobila, göra inbyggda hyllor som inte kommer att välta. Det inbyggda alternativet kan du anpassa hyllorna för att exakt passa höjden på rummet också. Om du väljer fristående hyllor, fäst dem på väggen så de inte kommer spets.