mynewspapers.net

Space lösningar: hur man kan hänga hattar på en vägg

Space lösningar: hur man kan hänga hattar på en vägg


Om du hittar din garderob blir överskrids med din hatt samling, kanske är det dags att visa stolthet i din huvudbonader och visa dem på väggen istället för att gömma dem bort. Du kan köpa en traditionell trä hatt rack och hänga din hattar på det, eller ens använda krokar eller hyllor. För en mer kreativ alternativ, sätta din egen snurra på hur man kan hänga hattar på en vägg. Från enkelt till det bisarra, kan du hitta ditt eget speciella sätt att visa din favorit hattar och spara utrymme i ditt hem på samma gång.

Instruktioner

• Köp en trä platta för varje hatt du äger. Trä plack finns tillgängliga på alla hantverk butik; i allmänhet, de är ungefär en tum tjock och finns i olika former från cirklar till hjärtan och rektanglar. Välj en stil eller flera som passar dina preferenser för detta projekt.

• Bifoga bild hängande alternativ på baksidan av varje trä plack. Välj bilden hängande pjäs som är en platt bit metall med hål i varje ände och en rad av ojämna "tänder" på ena sidan och bifoga detta till översta centrum av varje platta med två små naglar. Hamra en spik i väggen för varje plack, lämna tillräckligt med utrymme mellan plack som behövs.

• Måla trä plack. Använda en solid bas färg för varje platta för en enkel titt eller ändra det upp lite genom att måla plack i regnbågens färger, mönster, eller till och med färger som matchar din hattar.

• Fäst en skruv i krok till centrum framför varje plack att hänga din hattar på den. Helt enkelt skruva kroken i centrum av plack och lämna den öppna änden av kroken vänd direkt upp.

• I stället för krokar, se din vägg Visa ännu fler en-av-en-slag när varmt lim för att fästa skyltdocka huvuden eller hatt huvudet bildar plack och Visa din hattar på dessa. Om det inte passar din fantasi, försöka skära av plast baby doll armar och limma dem till plack att hålla din hattar. Vad vissa kallar makabra andra kallar kreativ inspiration.