mynewspapers.net

Sovrum idéer med lila blå och grön

Sovrum idéer med lila blå och grön


Dekorera varje rum är ett nöje som hjälper till att förnya utseendet på ditt hem, vilket är särskilt sant när det gäller sovrum. De heta "designer" färger som lila, blå och grön, kan modernisera ditt rum med mycket liten ansträngning. Sovrum bör helgedomar från betonar i ett hektiskt liv och bör återspegla det humör när det är möjligt.

Lila perfektion

Sovrum idéer med lila blå och grön


En mängd olika nyanser av lila sträcker sig från en mjuk, knappt där violett till en juvel-tone ametist. Med ett urval av purpur kan lägga till en lugn elegans till ett sovrum. Till exempel välja en subtil nyans som har bara en antydan av lila ton till färgen för väggarna i ditt rum. Accent rum med vita möbler och måla lister, dörrar och fönster att matcha. Lägga till tillbehör för att belysa den lila tonen i väggarna. Livliga lila kuddar som matchar ett överkast som håller många nyanser på en säng med en vit sänggavel blir kontaktpunkt och fästa uppmärksamhet så fort någon kommer in i rummet. Försök att använda samma tonvärdena i rummet så att färgerna kompletterar varandra och skapa en tilltalande gom. För att lägga till visuella spänning, Rama in några foton eller målningar i svart eller silver. Målningar som har lila blommor som syrener eller iris kommer att göra lugnande accenter för väggar.

Sofistikerade blå

Toner av blå kan återspegla en lugnande och finess till varje sovrum. Kombinera subtila mer dämpade nyanser av blått med gråa och svarta accenter och inslag av silver för ett rent, modernt utseende. Måla väggarna med en ljus grå-blå färg, och lägga till tillbehör i svart järn eller silver att inaktivera. Vit eller mörk grå gardiner för windows lägger till djup. Håll det enkelt för det rent utseende, vilket eliminerar eventuella extra möbler eller röran att hålla den luftig känslan till rummet.

Natures favorit Green

Oavsett säsong, grön allenarådande i färg-diagram. Vart man än tittar är det någon grön nyans. Från salvia grön till mörka skogen skapar ihopkoppling grönt med jorden-tone färger ett sovrum som du vill spendera tid i. Kombinera en salvia grön vägg med jordnära toner av brunt och en antydan av rostig röd. Eller gå för spa-liknande utseende, och kombinerar en blek kricka vägg med embryot hänger gardiner av vit och några strategiskt placerade tropiska växter. Lägg till blekt blont trä eller glas accenter för att hålla det mjuka, lugna look.