mynewspapers.net

Sovrum idéer för Teen killarTeen killar är mycket olika från tonåring flickor när det gäller stil och behov. De flesta tjejer gillar sina sovrum att dekoreras högt, medan killar bryr inte sig så mycket. När du utformar din tonåring kille sovrum, se till att han har gott om platser att kasta saker. Eftersom teen killar är allmänt rörigt, om det finns gott om platser att ställa saker och ting, kommer inte saker sluta över hela golvet. Färgerna är uppenbar--inte dekorera sitt rum i lila, rosa eller gul. Anser att hans åsikter när du börjar utforma sitt sovrum. Han kommer att spendera mer tid i det än du kommer.

Sängar

En full-size säng är ofta det bästa valet för en tonåring kille. De flesta teen killar flyttar mycket i sömnen, göra läxor på sängar, läsa tidningar och har vänner över som kommer hänga ut på sängen. En twin-säng kanske inte tillräckligt stor för att vara bekväm. Välj en säng som kommer att matcha temat för sovrummet. Om det finns inget tema, välj färger som du kommer att använda för resten av rummet. Till exempel om den säng som är blått och svart Pläd, välja blå eller svart gardiner, en matchande matta och en blå soptunna. Om det finns andra möbler i rummet, färg samordna det också.

Köksskåp och skrivbord

Om det finns ingen garderob, åtminstone innehålla en byrå. Även om det finns en garderob, kan en byrå hålla andra kläder--pyjamas, underkläder, träningskläder och strumpor. Placera objekt ovanpå dresser, som troféer, en radio, en låda av vävnad, en bunt med tidningar eller böcker. Bokhyllor är också användbara idéer. De flesta teen pojkar har en dator eller en bärbar dator. Du kan köpa ett skrivbord för endera av dessa. Placera i det en del, möjligen nära ett fönster. Dessa är ofta de mest bekväma platserna för ett skrivbord. Placera en soptunna i närheten, så att skrivbordet inte blir rörigt med soporna.

Förvaring

Teen killar måste ofta samlingar av tidningar, konstnärsmaterial, böcker och TV-spel. För att förhindra sovrummet blir rörig, har förvaringsplatser för dessa artiklar. Du kan köpa plast behållarna med lådor på de flesta institutionen eller kontor leverans butiker. Dessa behållare kan innehålla konstnärsmaterial, böcker och tidskrifter. Spika hyllor på väggen att hålla videospel, troféer eller andra objekt.

Väggdekorationer

För att dekorera väggarna, prova inramning gamla skivor av hans favorit band och hänga dem på väggen. Göra en kant runt toppen av rummet med hjälp av sport-tema objekt, bildelar, verktyg eller en tapet gränsen som matchar hans sängkläder. De flesta bilder och affischer kommer att pågå längre och ser snyggare om de utformas innan du sätter dem på väggen. Hyllor kan spikas på väggen att hålla troféer och inramade foton på familj och vänner.

Extras

Några andra saker som en tonåring pojke sovrum behöver lampor, en skrivbordsstol och tvätt-och hinder. Genom att leverera din tonåring kille med dessa saker, kan du hjälpa honom att hålla sitt rum snyggt. Hålla sitt rum att lukta fräsch genom att fästa en automatisk luftfräschare på väggen. De flesta varuhus bära dessa. En tvättkorg kommer att hindra honom från att ha högar av kläder på golvet. Om han har en soptunna, ställe en liten låda med papperskorgen väskor i hans rum någonstans--garderoben, en byrålådan eller under sitt skrivbord, så han kan tömma det själv.