mynewspapers.net

Söta små saker att göra för din pojkvän

Söta små saker att göra för din pojkvän


Gör söta saker för din pojkvän behöver inte vara dyrt eller cheesy. Hänsyn till hans önskningar, behov och preferenser när de beslutar att göra--välja för att göra något han sällan eller aldrig gör för sig själv. När din pojkvän behandlar dig väl, är små överraskningar ett sätt att visa hur mycket du uppskattar honom.

Överraskning sport biljetter

För killen som är en sportfantast med ett favorit lag som spelar i området, köpa ett par biljetter till ett spel för en dag när han är i regel av arbete och andra ansvarsområden. Lägga biljetterna i sin plånbok med en liten anteckning papper-klippt till dem ange vad de är så han hittar det när han betalar för något. Du kan få bonuspoäng om du inte förväntar dig att ta dig och istället ge honom möjlighet att bestämma vem som ska ta honom.

Värma sin handdukar

Det kan vara obehagligt, särskilt på vintern, att kliva ur den varma duschen och in i kyliga luft - omslag något varmt runt själv kan göra stor skillnad. Sätt två handdukar i torktumlaren när din pojkvän går in i duschen, och ta upp dem när du hör honom stänga av vattnet. Ge dem till honom innan han kliver ut ur rummet. Ett annat alternativ är att få honom en handdukstork som han kan använda när inte du det att överraska honom.

Släppa av filmer och mat

De flesta människor ha gå till filmer de titta på maten de äter när de behöver muntras upp. Om din pojkvän säger han hade en tuff dag, knyt en påse fylld med avhämtning och filmer runt dörrhandtaget till sitt hem--sätta en not i påsen så han vet att det är från dig. Det blir en speciell, oväntad överraskning för honom att hitta när han kommer hem.

Få sin bil redo

När han måste lämna för arbete och det svinkallt ute, värma sin bil upp för honom så det kommer att vara redo när han blir utanför. Fyll en Rese mugg med kaffe om han dricker det och lägga den i konsolen av sin bil tillsammans med något att äta. Han kommer att uppskatta de extra minuter som han inte behöver rusa samt din trevlig gest.

Sätta alkohol i hans kylskåp

När din pojkvän inte ser, satte hans favorit alkohol där han av misstag kommer över den. Till exempel sätta en flaska whiskey i hans skåp eller en sex-pack öl i kylskåpet. Han kan uppskatta din gest när han finner den, men troligen ännu mer så om han har det i slutet av en lång arbetsvecka.