mynewspapers.net

Söta sätt att dekorera en flingpaket

Söta sätt att dekorera en flingpaket


Efter efterbehandling av en låda med din favorit spannmål, inte deformationszoner fram och kastar den i soporna. På den minsta sagt ad det till återvinning bin. Det finns dock mer som du kan göra. Återanvända flingpaket och skapa något roligt och kreativt som ger en fin touch till ditt hem inredning

Från skräp till Treasure

Renewsing.com föreslår att använda gamla tidskrifter, tidningar och serietidningar att möblera om Tom flingpaket. Genom att skära upp tidningen och tidningen klipp lägger du en fin touch till en tom ruta som visar din kreativa flair. Glitter och akvarell färg kan tillämpas, också, eller täcka rutan med konstruktion papper att använda som en duk för ditt skapande.

I ett klassrum

Dekorera ett flingpaket är ett bra sätt att engagera barn i konsten. Barn kan göra en spannmål rutan egna personliga väv av klippa och klistra bilder av sin familj, vänner och husdjur till en box. Lägga till denna creative twist "Visa och berätta" aktiviteter i klassrummet. Uppmuntra barnen att dekorera flingpaket med deras favorit bilder och byta dem med sina klasskamrater.

Knappar, ballonger och kapsyler

Du behöver inte leta särskilt långt för att hitta objekt runt ditt hus som du kan användas för att dekorera ett flingpaket. Med knapparna lös för att dekorera omkretsen av rutan som en bildram medan klistra in din favoritbild i centrum. För en födelsedagspresent, dekorera ett flingpaket med ballonger och ett speciellt budskap inuti. Aktivera din flaska cap samling till spannmål box konst genom att klistra in kapsyler på rutan spannmål med hjälp av en limpistol.

Sädesslag Box Collage

Dekorera ett flingpaket med andra flingpaket. Klipp ut andra flingpaket och pussla ihop dem på en annan stråsäd du vill lägga till en extra excentrisk touch teckningen. Lägg till utklipp av din favorit spannmål box seriefigurer på en box. Klippa och limma ihop flera spannmål lådor för att göra en massiv flingpaket.