mynewspapers.net

Söta saker att göra för hennes födelsedag

Söta saker att göra för hennes födelsedag


Födelsedagar är dags att visa det särskilda anhörig eller vän som du bryr dig. Det är inte bara att förverkliga ett annat år har passerat, men också en tid att se fram emot ett helt nytt år av möjligheter. Du kan fira födelsedagen av planering söta saker att göra för hennes födelsedag.

Godis, presenter och blommor

Sätta ihop en korg med choklad, godis hjärtan och hennes favorit blommor. Linda korgen med menyfliksområdet i hennes favoritfärg eller hennes MÅNADSSTEN färg. Om hon tittar på sin vikt, är den söta sak att göra att hitta eller nr-fettsnåla produkter. Om hon har känslighet eller allergi, se till att du ge henne godis inte kommer orsaka reaktioner. Det finns glutenfria alternativ till de flesta produkter. Om blommor är ett problem, fyll korgen med lite inslagna presenter du vet hon gillar och som visar du väljer dem med omsorg. Detta skulle kunna omfatta en liten present bok, en CD eller DVD, ett armband eller en charm.

Dikter, inlägg och texter

Kanske vill du inte själv som poet. Men är dela genom ord hur mycket du bryr dig en söt sak att göra för hennes födelsedag. En dikt har inte att rimma. Den har till har en viss flöde och rytm. Skriv ner saker om henne som gör henne speciell, inte bara för dig, utan speciella som person. Du kan också skriva ner en söt speciellt minne. Ta hennes ålder och skriva "18 sätt I Love You..." "25 sätt..." "35 sätt..." Om du är en vän, gör det "40 sätt jag uppskattar dig." Antalet saker du skriver motsvarar födelsedag år. Du kan också använda e-post eller SMS. Varje dag i en vecka innan hennes födelsedag, skicka henne ett sött meddelande. Om du helt enkelt inte vet vad man ska säga, ger ThingstoSay.net dig några förslag som "Du gör mitt liv speciellt genom att bara vara i den." Samtidigt som du kan använda förslag som skrivet, kan du använda dem för att tänka på idéer baserade på din relation med födelsedag flickan. På hennes speciella dag är en söt sak att göra att skicka en särskild e-kort. 123greetings.com och DaySpring.com erbjuder ett utbud av gratis e-kort att skicka.

Minne kort dusch

Ordna en kort dusch. Be alla hennes vänner att köpa eller göra ett födelsedagskort. Har dem lägga till en särskild bra minne om enskilde med födelsedagen. De kan antingen skicka korten eller kan du ordna en fest där de kan presentera och läsa korten i person. Lägg korten i en klippbok för en söt minne av födelsedag.

Middag ute

Planera en speciell middag ute. Om hon gillar formella sammanhang, boka bord på en trevlig restaurang och klä upp för tillfället. Om hon föredrar mer informella, hitta en restaurang där hon kommer att känna dig bekväm. Den sötaste sak du kan göra är att göra henne att känna sig bekväma med henne någon plats som hon kommer att njuta av. Antingen har restaurangen förbereda en kaka att presentera efter måltiden eller fråga om du kan ta en redan förberett för detta tillfälle.