mynewspapers.net

Söta saker att göra för din pojkvän 18-årsdag

Söta saker att göra för din pojkvän 18-årsdag


Någon flickvän vars pojkväns 18: e födelsedag närmar står inför ett element av stress. Detta är en speciell födelsedag för någon ung människa; som en flickvän, kanske du vill göra något extra speciellt. Flera gåva idéer gör perfekta 18-årsdag presenterar och hjälper dig se till att han känns speciella på sin stora dag.

Planera en bilsemester

Fira hans ankomst till vuxen ålder genom att ta en roadtrip till en närliggande stad. Om du är både fortfarande i gymnasiet, överväga att resa till universitetet han överväger delta i höst. I speciella helgen bort kan vara ett idealiskt sätt att fira hans blir en människa och kommer att låta honom veta hur mycket du bryr dig om honom.

Fullastad MP3-spelare

Ge din pojkvän en MP3-spelare, och ladda upp det med alla låtarna som får dig att tänka på honom, tillsammans med andra låtar som ni vet är hans favoriter. Göra denna elektroniska gåva till något personligt blir det en gåva som han aldrig kommer att glömma.

Presentkorg

Att fira hans ankomst i vuxen ålder, göra honom en presentkorg med poster bara någon 18 år eller äldre kan njuta av. Inkludera i denna korg flera roliga scratch-off lotter och ett par cigarrer. Fyll presentkorg med några av hans favorit saker, som favorit godis eller ett presentkort till en plats där han gillar att shoppa. Denna presentkorg hjälper honom njuta av alla de saker han har väntat att göra när han fyller 18.

Skräddarsydda skor

Skräddarsydda skor är en gåva som ingen 18-årige pojkvän kan ignorera. Skapa ett par Converse Chuck Taylors online (se länk i avsnittet resurser) i hans favorit färger, eller kanske för en favoritlag eller universitet. Låt honom veta när han öppnar detta en-av-en-slag för närvarande att han är den enda personen som äger ett par av dessa speciella, anpassade skor. Han blir imponerad av tid, ansträngning och trodde att lägga in den här gåvan för sin 18-årsdag.