mynewspapers.net

Söta rum idéer för tonårsflickor

Söta rum idéer för tonårsflickor


Om din tjej kanske inte längre är liten, betyder det inte att hon inte längre gillar söta saker. Göra din tonårig flicka sovrum söt, men ålder är lämpligt, genom att använda ett tema som är mer vuxit upp. Hennes sovrum kan fortfarande vara söt, även om hon blir äldre.

Franska

En fransk land-inspirerade sovrum kan vara söt, men ändå sofistikerad för din tonårsflicka. Starta genom att måla väggarna en glada och välkomnande färg som återspeglar natur--salvia grön är ett perfekt val. När målade, lägga till en fleur de lis mönster med en stencil och färg som är en ljusare ton än väggarna eller vit. Täcka sängen i ett täcke som har ett franska toile mönster. Skapa avskildhet men fortfarande tillåter ljuset att komma in i utrymmet genom att täcka Fönstren med aktre språnget som kompletterar färg när du målade väggar. Rottingmöbler fungerar bra med detta utrymme. Accessoarer med mässing eller guld lampor, bilder av landskap och Buketter av blommor.

Former och mönster

Visst, hon kanske har lärt sig sin former i förskolan, men det betyder inte att hon är för gammal för ett rum fullt av geometriska utskrifter. Väggar i neutrala färger tjäna som bakgrund för pulserande mönster och former. Rosa och svarta ränder, gula, gröna, röda och blå cirklar, eller en kombination av en mängd olika former och mönster i olika nyanser av lila är alla lämpliga för detta rum. Svarta eller mörka trämöbler dyker mot starka färger, former och mönster. Klä sängen med en solid färger tröstare som matchar en av färgerna på väggen och lägga till några intresse i sängen med cirkulär - och fyrkantig kasta kuddar. Täck golvet med ett område matta som funktioner geometriska skriver ut. Slutföra utseende med borstad nickel lampor och cirkulär - och fyrkantig speglar på väggarna.

Sockervadd

Sockervadd fungerar som inspiration för en söt sovrum. Den huvudsakliga färgen i det här rummet är, naturligtvis, rosa. Välj antingen en ljus eller en pastellrosa nyans för väggar, eller du kan använda båda och måla den övre halvan en skugga och nedre halva andra. Ett rosa täcke och overstuffed rosa kasta kuddar kommer att göra henne att känna sig som om hon sover på en bädd av den söta behandla. Täck golvet med en plysch rosa kasta matta. Rosa beanbag stolar är en idealisk plats för henne och hennes vänner att sitta. Undvika monotoni och bryta upp det rosa temat med vita möbler.