mynewspapers.net

Söta presenter till en vän

Söta presenter till en vän


På något sätt är de mest populära gåvorna de som gör mottagaren kippa, "aww--som är så söt!" Från knappen örhängen till virkade hörlurar, om du letar efter presenter poäng högt på den söta-o-meter, överväga gåvor som uppmuntrar din vän att fira hennes inre barn-- eller ens hennes inre fuzzy japanska tecknade sällskapsdjur. Du kan köpa dessa presenter online, eller för något unikt, du kan även göra vissa av dem själv.

Så Cool

Liten och smart är alltid söt. Om din vän kommer åt college eller gillar hennes eget stash av läsk på kontoret, kommer en liten mini-kylskåp för hennes colas komma till hands. Köpa henne den typ som lagrar ett halvt dussin burkar läsk; många har adaptrar som kan anslutas till en bil som är lättare, så de kan också användas för tailgaiting partier eller semester.

Det är så söt

Om din vän gillar retro godis (och vem inte gör?), ge honom en resa tillbaka till sin barndom med en gigantisk gummy bear på en pinne eller en låda med 1950-talet, 60-, 70- eller 80-talet nostalgi godis mix, inklusive godsaker, från TOVOR wafers, Bit o ' honung och Tootsie rullar, till Sweetarts, Runts, Bubble band och Atomic eldklot.

Mini mig

Om din vän går bort till högskola eller på en längre resa, trösta henne genom att ge henne en uppstoppad avbild av dig själv (eller någon annan) att hålla nära medan hon är borta. Skicka in ett foto eller dig själv eller din vän, och få en uppstoppad docka i denna avbild-- eller alternativt ett gäng mini-me Du kan också få uppstoppade dockor gjorda i avbild av kända personer.

Värma Fuzzy

Om din vän tillbringar sin tid limmade till hennes iPod-hörlurar, köpa henne något som hjälper henne lyssna i stil--virka-täckt hörlurar. Dessa finns täckt med virkade pannband i olika färger, ett rött Virkat band, eller ens i svart trikå garn toppad med rosa katt öron.

Knappen örhängen

Örhängen gjorda ut gamla knappar gör en söt och udda present till en kvinnlig vän. De kan köpas på en återförsäljare, eller om du är listig, du kan göra din egen av allt från en ' 50s-eran plast-shoebox hitta på en loppmarknad, i guld eller silver antika knappar på en egendom försäljning. Du kan hitta örhängen inlägg på de flesta båtar eller konst butiker.

Jättepanda

Vad kan vara sötare än en gigantisk fyllda panda? Ge din vän en 3.5-fots panda docka att krama med, och säga till henne hon är i gott sällskap. De forntida kejsarna av Kina hålls pandor som husdjur också.