mynewspapers.net

Söta plantskola inredningsidéer

Söta plantskola inredningsidéer


En av de roligaste aspekterna av att planera för ett barn dekorera barnkammaren. Det finns många söta idéer för plantskolor. så många, i själva verket att det kan vara svårt att begränsa ditt val. Dessutom är ordet "söt" mål. Medan du kanske tror ett tema djungel djur i en plantskola är söt, kanske någon annan inte gillar det alls. Detta är de idéer som anges i denna artikel inte Tema-baserade. Lyckligtvis, det finns många sätt att göra en plantskola söt utan att tillgripa ett tema. Läs vidare för att ta reda på hur.

Färg

Det bästa och mest billig, sättet att göra en plantskola söt är att måla den. Även ett enkelt lager ljusblå på väggarna kommer mysiga upp en pojke rum. För att göra det ännu sötare, lägga till några detaljer. Fluffiga moln på en blå himmel, fjärilar i luften och blommor växer från socklar är alla sätt du kan krydda annars intetsägande väggar. Du kan även lägga arkitektoniska detaljer på väggarna, till exempel en stol järnväg toppad med söt tapet inackorderad, eller ren vit träpanel bakom krubba.

Konstverk

Nästa, bör du lägga till bildmaterial till väggarna. Har du ett tema i åtanke, prova teckning eller målning enkla objekt från detta tema och inramning dem. Omväxlande, Riva sidor ur en barnbok (kontrollera några på secondhandbutiker), ram dem och hänga dem på väggarna. Ett annat enkelt sätt att lägga till cuteness i en plantskola är att hänga barnets namn på väggen. Nästan alla hantverksbutiker säljer enkla trä bokstäver som du kan måla och dekorera själv, sedan hänga över skötbordet eller någon annanstans på väggen. Slutligen bör lägga till en offert på väggen, kanske ovanför spjälsängen. Du kan köpa färdiga citat som är gjorda av vinyl. Helt enkelt gnugga dem på väggen och dra dem av senare om du vill göra om rummet.

Texturer

Bebisar älskar olika texturer, och kombinera dem i en plantskola är ett utmärkt sätt att värma upp rummet. En färgglad, nubby matta i mitten av golvet är bedårande i barnets rum så är en quilt hängas på väggen. En behagligt stol fylld med uppstoppade djur är en säker och trivsam plats för dig och ditt barn att läsa. En kappa över ett fönster mjukar upp hård raderna i fönstret och filtrerar ljuset, att göra en plantskola ännu vackrare. Lägg till mer dekorativ men funktionella tillbehör, som en liten rosa eller blå lampa och några särskilda leksaker i en flätad korg och din baby plantskola kommer att vara den sötaste på blocket!