mynewspapers.net

Söta inredningsidéer för Red Velvet Cupcakes

Söta inredningsidéer för Red Velvet Cupcakes


Red velvet cupcakes är smaksatt med choklad och har en djup röd nyans som är förmedlade av karamellfärg. Dessa rika desserter är vanligtvis toppad med cream cheese frosting för en extra lager av dekadens. På grund av sin röda färg, muffins gör festlig jul, fjärde juli och alla hjärtans dag behandlar, men du kan tjäna dem när som helst på året. Dekorera cupcakes med söta ätbara dekorationer så att bakverk avspeglar speciella evenemang och helgdagar.

Blommor

Ge red velvet cupcakes en romantisk look genom att dekorera dem med ätbara eller frosting blommor. Att göra glasyr blommorna, Fyll en sprits med cream cheese frosting och utrusta den med lagom stora spetsen. Du kan till exempel använda tips 3 och 104 för att skapa en söt, delikat rosebud. Innan rörledningar, kan du färga glasyr med rosa eller röd livsmedelsfärg för ett realistiskt utseende. Som en exotisk touch, scatter Ätbara blommor, som rosenblad och viol, över topparna på cupcakes.

Dekorativa Cupcake Liners

Bli kreativ av skylta red velvet cupcakes i dekorativa liners. Som ett alternativ, kan du Baka muffins i röda liners och glida dem in lacy papper manschetter innan servering. Alternativt kan du piffa upp plain folie bakning koppar genom att limma på platt-backed pärlor och små tyg blommor. För en söt leta, vira en tunna sidenband runt mitten av cupcake liner och knyta det till en rosett. Om du gör red velvet cupcakes för en semester, välja liners tryckt med festliga konstruktioner. Till exempel plocka svart eyeliner med vita spiderweb mönster för Halloween eller rosa liners Visa röda hjärtan till alla hjärtans dag.

Festlig Toppers

Visa upp din festlig semester anda genom att dekorera red velvet cupcakes med iögonfallande toppers. Om du som serverar muffins under en fjärde juli firande, infoga tandpetare toppad med mini papper amerikanska flaggor i centrumen för muffins för patriotiska känsla. För en touch av romantiska fantasier, top muffins med hjärtformade plastringar eller godis för alla hjärtans dag. Fira sportlov genom toppning bakverk med snögubbar, snöflinga och plockar närvarande-formad plast tårta.

Candy utsmyckningar

Göra cupcakes ännu sötare genom att dekorera dem med färgglada godis pålägg. Strö rainbow-färgade jimmies eller nonpareils över topparna på cupcakes, eller gå på en gammaldags look med gjutna socker dekorationer. Söta, ätbara dekorationer är gjorda genom att placera en blandning av färgat socker, vatten och maräng pulver i små formar. När socker blandningen stelnar, pop dekorationer ur formarna att avslöja små former som rosenknoppar, fåglar eller höstlöv. Om du dekorera muffins för ett barns födelsedagsfest, dekorera deras toppar med gelé bönor, gelékarameller eller gumballs. Du kan också infoga små, oförpackade klubbor i centrumen för muffins.