mynewspapers.net

Söta idéer för pojkvänner på en månad-årsdagen

Söta idéer för pojkvänner på en månad-årsdagen


En en månad årsjubileum kan vara dum eller spännande beroende på relationen. Denna tidiga fas av att vara är ett par en tid när du spendera så mycket tid tillsammans som möjligt och det ofta spelar ingen roll vilken aktivitet du gör. Gör något bör söt för din pojkvän på denna första månad årsjubileum fundera över din relation så långt.

Rolig middag

Söta idéer för pojkvänner på en månad-årsdagen


När du är fortfarande ganska ny i en relation du vanligtvis få veta alla grunderna om din partner. För en månad ettårsdagen, kan du prova dina kunskaper om matlagning på honom med all den mat du har upptäckt han gillar. Att göra detta till ett roligt tillfälle, inte förbereda en traditionell måltid, men ganska random rätter han gillar. Till exempel, om du vet att han gillar stekt kyckling och pizza, förbereda kyckling och beställa en pizza. Servera den med random sidor som han har nämnt att han verkligen gillar som chips, broccoli eller ens ost kuber, vad han gillar. Har hans favorit drinkar på handen. Du kan ytterligare måltiden genom att mata honom eller blindfolding honom för honom att smaka på de objekt som du har förberett speciellt för honom. Var noga med att tjäna honom dessert.

Datum rekreationEfter en månad av dating, har ett par vanligtvis besökte en hel del restauranger, teatrar och andra dating ställen. Behandla din pojkvän till en snabb överblick över din dating historia genom att besöka många av de speciella platser som du har gått på en natt. Du kan börja dagen med frukost på en av de restauranger du har besöks följt av en promenad eller resa till den plats du träffade. Äta lunch på din andra middag datum plats och går för att se en film på teater där du såg din första film tillsammans. Äta middag på ännu ett annat ställe du har varit och avsluta natten genom att gå till klubben eller park ni båda njuta av. Detta framåt datum historia kan göras roligare genom att bära den outfit du bar på natten du först träffade honom, eller vad du bar på din första dejt. Om alla konstiga händelser eller missöden inträffat under föregående datum, vara säker de hända igen under din resumé datum.

Personlig skrift

Söta idéer för pojkvänner på en månad-årsdagen


I slutet av den första månaden av en ny relation är du ofta i en process av ständigt föränderliga känslor. Låt din pojkvän vet hur du känner just nu av din släktskapen skriva honom ett personlig brev. Beskriva toppar och dalar i dina känslor och hur de har vuxit eller ändras. Om du är väldigt kreativ, kan du vända dina tankar och känslor i en dikt för honom. Placera dina tankar på bakplåtspapper och Lägg lite dekoration runt kanterna. Rulla upp papper och knyta den med ett band. Detta sätt han kan öppna den som han skulle en present.