mynewspapers.net

Söta frisyr för kort hår på svarta kvinnor

Söta frisyr för kort hår på svarta kvinnor


Även om långt hår är ofta tänkt att vara sexig, är några av de mest attraktiva frisyr för kort hår på svarta kvinnor. Dessa ser ut kan det vara svårt att dra bort, men om det lyckas, det finns inget mer iögonfallande än en sassy, korta frisyr.

Betydelse

Vare sig du anser kort hår vara en haka längd pixie cut eller en enkel bob, korta frisyrer har blivit allt populärare och har även visat några svarta kvinnor till stilikoner.

Berömda band

Söta frisyr för kort hår på svarta kvinnor


Några av de mest emulerade korta klippning är afro-amerikanska kvinnor. Namnen Halle Berry och Rihanna trolla omedelbart tankar stora frisyrer. I själva verket, även om Berry har skilda vägar med sitt korta hår, är stilen fortfarande en av de mest eftertraktade, enligt BeautyRiot.com. Den ser Berry debuterade 2006 är fortfarande relevant och otroligt slående idag. En pixie cut med lite häftighet, denna frisyr är inte för den självmedveten eller mindre djärvhet av kvinnor. Men det kan se otroligt på de flesta ansikte former.

Typer

Inte vara rädd för förändring. Om det är något att kvinnor som Rihanna har lärt oss, det är att ingen kort frisyr bör uteslutas. Oavsett om det är en bob med tunga fransar, en asymmetrisk chin-bete stil eller hennes ökända super-kort stil, bevisar Rihanna att korta frisyrer kan komma i många varianter. Återigen, detta är inte för svag i hjärtat, men den dramatiska bang kompletterar ögon och kindben väl.

Missuppfattningar

Söta frisyr för kort hår på svarta kvinnor


Inte oroa dig att kort hår inte är rätt för din ansiktsform, kropp storlek eller hår typ. Det finns en klippa ute för alla. Om en pixie cut inte fungerar för dig, prova en djärv och vågad bob, ala Mary J. Blige. Denna frisyr kan arbeta för kvinnor i alla storlekar och kan göras med antingen höjdpunkter eller Frans att ställa du isär.

Överväganden

Många berömda och onekligen vackra svarta kvinnor har blivit frisyr ikoner på grund av deras korta stilar. Tidningar som "Kärnan" namn kvinnor som Rihanna deras "It" girl i månaden på grund av deras chic hår och oklanderlig stil. De också huvudnummer varen på kvinnor som Solange Knowles, som tar kort hår klippa ett steg vidare med en ren, buzz cut. Frisyrer som pixie nedskärningar, chin-längd bobs och mohawk-esque nedskärningar gjorts kända av kändisar och kan inspirera svarta kvinnor att hålla det kort och koncist.