mynewspapers.net

Söta fot tatuering idéer

Söta fot tatuering idéer


En tatuering på foten kan vara ett bra ställe eftersom det enkelt kan omfattas för yrkesmässiga ändamål eller om du önskar. Yta på toppen av din fot är något begränsad så din tatuering kan inte vara alltför stora men det finns mer än tillräckligt med utrymme för en fint detaljerad tatuering om storleken av ett kreditkort, på längden på din fot.

Radband pärlor

Den typiska platsen för radband pärlor är runt handleden och ner på din hand, men en unik och intressant plats kan vara runt anklarna och ner på toppen av din fot. De bär vissa religiösa övertoner, men inte så mycket som begränsas endast till hård kärna kyrka goers. De kan göras i traditionella svart och grå eller färg beroende på önskemål. Ett kors är vanligt i spetsen för ett radband, men konstnärlig licens kan tillåta någon religiös figur, som en Buddha eller star of David.

Vingar

Den grekiska guden Hermes var budbärare för Zeus och avbildas som har vingar på hans fötter. Följaktligen, tatuerade vingar på topparna på fötterna fackling ut på vardera sidan kan beteckna snabbhet och snabbhet. Denna tatuering är idealisk för idrottare eller människor som helt enkelt njuta av löpning. De kan formas att spegla någon typ av vingar, inklusive änglar, en mängd fåglar eller även fladdermöss, beroende på önskemål. De kan också göras i färg eller svart och grå.

Script

Skriptet tatueringar kan ha nästan någon anledning eller mening. De kan vara ett ord eller flera meningar porträtteras i en mängd olika teckensnitt och storlek möjligheter. Topp för ett manus tatuering på foten, du bör ha tre till sex ord högst på grund av det begränsade utrymmet. Någon mer än som och teckensnitt kan vara för liten för att läsa lätt. Citatet kan vara något meningsfullt för dig eller något som kan korrelera till fötter eller skor, som "Made for Walkin'." Traditionellt skriftspråk är gjort i svart och grått, men du kan välja färg.

Komiska idéer

Inte alla tatueringar måste vara allvarliga och djupa. Du kan tatuera en björn, symboliserar din "fot" eller ett spindelnät skämtsamt hänvisar till en "simhud fot." Du kan ha snören spänns upp toppen av din fot i en båge att spegla utseendet på en sko eller en trappade ner 12-tums härskare, symboliserar en "fot". Dessa idéer kan göras i färg eller traditionella svart och grå om så önskas.