mynewspapers.net

Söta födelsedag idéer till pojkvänDet finns många olika idéer som du kan använda för att göra din pojkvän en kärleksfull födelsedagspresent. En gåva som visar din kärlek och omsorg gör att din pojkvän att tänka på dig varje gång han njuter av sin gåva.

Love Token Box

En kärlek token är en dikt med kärleksfulla och romantiska ord som berättar din pojkvän hur mycket du älskar honom. Denna kärlek token kan packas i en romantisk påse med kronblad av rosor fäst vid den. Du kan också infoga ett kärlek dikt fotoalbum i rutan kärlek token. Du kan göra ett fotoalbum som har romantiska dikter på omslaget. Du kan skriva speciella romantiska dikter under varje foto av dig och din pojkvän tillsammans. Detta är en speciell gåva som kommer att påminna honom om du och din kärlek du har varje gång han ser på den.

Sweet's Box

En söt box är prydd med en mängd olika din pojkväns favorit godis, bageri sötsaker och andra små romantiska smycken du kan lägga till i rutan. Om din pojkvän är ett fan av choklad, du kan lägga till en mängd choklad godis, kakor och andra sötsaker choklad bageri.

Särskild plats

Ta din pojkvän till en favorit plats du dela är en romantisk idé. Du kan ringa för att ställa in reservationer på en speciell hotel och spendera tid med att koppla ihop. Du kan ta en avkopplande promenad tillsammans, hitta en speciell plats att sitta och prata eller låg tillsammans i sängen på din speciella plats. Du kan ordna en trevlig romantisk middag på en fin restaurang.

Vara hans Genie för dagen

En speciell behandling som du kan ge din pojkvän på hans födelsedag är att vara hans genie. Detta innebär att göra något som din pojkvän frågar er, inom rimliga gränser. Det finns många roliga saker du kan göra för din pojkvän som matlagning hans favorit måltid på kommando, att ge honom en massage, mata honom druvor eller vad intim fantasi han får lust så länge du är bekväm med den. Denna speciella födelsedagspresent är en som låter två vara intimt och öppet med varandra.