mynewspapers.net

Söta barn födelsedag kaka idéer

Söta barn födelsedag kaka idéer


Du behöver inte vara en expert baker för att skapa en söt kaka för ditt barns nästa födelsedagsfest. I år, hoppa över den traditionella ark tårtan med "Happy Birthday" ledas in på den. Göra något barnen kommer att älska. Om ert parti har ett tema, försöka skapa en kaka som går tillsammans med temat. Inte bara kommer din tårta smak stor, men du kommer också imponera på barnen och deras föräldrar med din bakning förmågor.

Orm

Denna kaka är perfekt för en liten pojke födelsedagsfest med djur eller reptil tema. Skapa en tårta som ser ut som en vickar orm. Denna kaka är inte en kaka alls; den är gjord av muffins. Baka muffins med grönt cupcake liners. Sedan, frost en cupcake se ut som ormens huvud, med en tunga som sticker ut. Välj ett mönster, som en orm hud, och frost resten av muffins att titta samma. Lägg muffins ut på ett fat i en S design så att det ser ut som en orm. Du kan behöva använda extra florsocker om du vill ansluta muffins så att de ser mindre som cupcakes uppradade och mer som en kontinuerlig orm kropp.

Block

Göra en tårta som ser ut som plast samverkande byggstenar. Grädda tre kakor i limpa kastruller. När kakorna är klar, skär de runda kanterna så att kakorna är perfekt rektangulära. Placera de tre kakorna på ett fat i en slumpmässig design så att de ser ut som ett barn bara slutat spela med dem. Frost kakor i ljusa primära färger som rött, blått och gult. Sen kan du få vissa frukt tuggar i samma färger som dina kakor. Plats flera gula sådana i mikron för att mjuka upp dem. När de är mjuka, forma dem till två cirklar och placera dem ovanpå den gul kakan. Så, de ser ut som de delar av byggblocket som pop i andra. Gör samma sak med frukt tuggar för de andra två kakorna.

Hundsläde

Göra denna kaka att gå med en winter wonderland. Grädda två runda lager kakor. När du sätter dem tillsammans, skära upp på en diagonal så att tårtan liknar sidan av en kulle. Glass tårta med vit glasyr. Täck tårtan med riven kokos. Om ditt barn inte gillar den smak eller konsistens av kokos, hoppa över det steget. Nästa, få några långa, tjocka kringla pinnar. Täcka upp hälften av kringla pinnar med grön glasyr för att göra dem ser ut som träd. Placera träden i kakan. Använda färgglada tuggummi pinnar med ränder att göra slädar. Bara krypa ena änden av tandköttet över. Placera liten nallebjörn cookies på kakan och göra dem ser ut som de är kälkåkning och leker i snön.

Princess

Göra en tårta som ser ut som en prinsessa. Grädda kakan i en stor, ugn-safe skål. Placera kakan upp och ner, så att den största delen av kakan är på botten. Välj en plast docka leksak, ungefär som en Barbiedocka. Ta bort den docka kläder och infoga henne i kakan med hennes fötter. Placera henne upp till midjan i kakan. Dekorera sedan tårtan så att det ser ut som hennes princess kjol. Fortsätta "klänningen" isbildning på själva dockan.