mynewspapers.net

Söt tonåring sovrum inredningsidéer

Söt tonåring sovrum inredningsidéer


Dekorera en tonåring flicka sovrum är ingen lätt bedrift. Du måste ta sin växlande stil och växande lista av krav i beaktande innan du närmar dig ett fast Utsmyckning system. Om du är dotter tillbringar merparten av sin tid i sitt sovrum, överväga modellering hennes rum efter en lägenhet genom att ge hennes separata utrymmen för att göra exakt vad hon vill. Och om du är liten flicka fortfarande har inte låta gå om sin kärlek till rosa, överväga att skapa en teen-friendly rosa-randiga sovrummet.

Studio Sensation

Tonåringar som deras privatliv. När de slog 15 år, verkar det att deras enda intresse är i viloläge i deras sovrum. Ge din dotter personliga utrymme hon längtar genom att omvandla sitt rum från en vanlig gammal tonåring sovrum till en studio lägenhet-inspirerade utrymme. Börja med att skapa sovutrymmet av hennes "studio". Placera hennes säng i en liten vrå i rummet tillsammans med en sängbord, byrå och spegel; avsnitt sovrummet ut från resten av rummet genom att installera ett heltäckande gardin system. Skapa i vardagsrummet genom att skapa en plats där hon kan underhålla vänner och titta på TV. Du kan göra detta genom att placera en schäslong vid sidan av TV: n; Om du verkligen vill skämma bort henne, överväga att placera ett litet kylskåp i hennes rum och lagra snacks och läsk. Hennes "studio" skulle inte vara komplett utan ett område att göra läxor och surfa på Internet. Lägg ett skrivbord, bekväm stol, tack styrelsen och några tillbehör för att skapa en teen-vänlig läxor område. Knyta utrymmen tillsammans genom att injicera liknande stänk av färg i hela rummet med hjälp av kuddar, mattor område, konstverk och sängkläder.

Rosa ränder

Dekorera en tonåring sovrum rosa är riskfylld. Som de flesta mammor, har du förmodligen inredda din dotters sovrum med rosa i år. Men det är viktigt att komma ihåg att du dekorerar sovrummet av en ung vuxen i stället för ett barn. Tonårstjejer som deras sovrum vara multifunktionella och trend, så kan du styra klara av med Snövit och Askungen i temat. Måla horisontella ränder på en vägg i rummet med två nyanser av rosa och två neutrala färger som vit och grå; måla de andra väggarna vita. Tänk rosa-stripe temat genom att välja en rosa-randiga överkast, inramning rosa-randiga tapeter eller omslagspapper över sängen i en stor vit bildram och använda rosa-randiga gardiner. Använd en ljus rosa överdrag att täcka de befintliga sittplatser, och avsluta utseendet genom att införliva tillbehör i slumpmässig nyanser av rosa i hela rummet att bryta upp enhetliga utseendet på ränderna. Tips: Köp en rosa TV- eller datorskärm kommer verkligen nötkött upp detta rum rosa faktor.