mynewspapers.net

Söt tonåring kostym idéer

Söt tonåring kostym idéer


Även om tonåringar inte längre gå Bus eller godis på Halloween, njuta de fortfarande klä i kostymer för Halloween eller kostym partier. Ofta tonåriga flickor föredrar vackra kostymer som demonstrerar sitt utseende. Hitta delar av en ganska kostymer på sparsamhet eller återförsäljning klädbutiker. Kostym butiker som våren upp runt Halloween erbjuda billiga versioner av kostym peruker och smycken behövs för några vackra kostymer.

Cleopatra

Kleopatras berättelse om kärlek och makt intriger de som känner till hennes legend. Klä upp som Cleopatra ger en söt kostym alternativ. Börja med en frisyr som formade efter drottningen, långt mörkt hår och lugg. Du kan behöva köpa en peruk. Kleopatras klänning draperier över axlarna och stannar vid fötterna. Ett metalliskt bälte cinches runt midjan. Någon klädd som Cleopatra måste använda svart eyeliner för att dramatisera ögon och djupa röda läppstift till accent läpparna. Halsband av guld virad runt överarmen och handleder lägga till kostym. (Se referenser 1)

Princess

Många tjejer klär ut sig till prinsessor som start på en mycket ung ålder. Skapa en princess dräkt som enkla eller avancerade som du vill. Hitta begagnade prom eller brudtärna klänningar på återförsäljning eller sparsamhet butiker. Använda dessa för huvuddelen av kostym. Lägg till bijouterier inklusive ett diadem eller krona som tillbehör. Kostym butiker säljer specifika Disney princess kostymer som Snövit, Törnrosa och Cinderella. Dessa dräkter ger en lite nostalgi för tonårsflickor.

Movie Star

Klä upp som en Hollywood-film stjärna kan tonåringar få tillgång till deras glamorösa sida. Att välja en viss filmstjärna är inte nödvändigt. Klä upp som en generisk stjärna kommer att en Gala. Hitta med paljetter eller satin klänningar på en lokal sparsamhet butik. Lägga till en stor frisyr och gnistrande bijouterier. Hålla en trofé eller falska award statyett att lägga till bilden. Med lite mer ansträngning, kan tonåringar klä upp som en viss kändis.

Angel

Klänning i alla vita som grund för angel kostym. Drapera gårdar av ren vitt tyg som organza eller tyll över axlarna till lägga till känslan av lätthet. Göra enkla vingar genom att bilda vingen av tråd. Sedan glida rena vita strumpbyxor över kabeln. Fästa vingar på baksidan med en rem. Skapa en halo med tråd insvept i glitter eller köpa en Gloria i en kostym butik. Användning skimrande vit göra upp över ansiktet att lägga till effekten.