mynewspapers.net

Söt mandelolja användning i kosmetika

Söt mandelolja användning i kosmetika


Söt mandelolja är en av de mest populära aromterapi massageoljor. Härrör från mandelträd, har detta vegetabilisk olja en fin struktur, vilket gör den icke-fet och lättupptagligt. Det mjukar upp huden, vilket gör det smidigt som satin. Denna vitaminberikad olja är en naturlig hud Moisturizer och smörjmedel, vilket gör det ett idealiskt val för kosmetiska ändamål såsom massage.

Vårdar huden

Söt mandelolja lugnar och mjukar upp huden, vilket gör det ett värdefullt mjukgörande används i aromaterapi och massage terapi. Det hjälper att få tillbaka skinn fukt. Denna olja innehåller vitamin A, B2, B2, B6 och E, som ger näring och skyddar huden. Det kan användas vid massage eller till vardags att mildra grov hud och att återfukta det. Söt mandelolja förbättrar hy och ger tillbaka din naturliga glöd; det återfuktar huden, lättar mörka ringar och gör huden smidig och mjuk.

Lugnar Irritation

Sin förmåga att återfukta huden, är söt mandelolja också en bra lösning till irriterad eller kliande hud. Det lindrar irritation, inflammation och klåda. Det fungerar också bra som ett smörjmedel eftersom det absorberas lätt av huden och eftersom dess konsistens gör det möjligt att sprida väl över huden, lämnar tillräckligt med tid för en massage innan huden absorberar det helt. Det fungerar på alla typer av hud, inklusive oljig och lätt irriterad och känslig hud. Söt mandelolja lindrar torr och kliande hud, lindrar irritation och inflammation och det botar också nariga läppar och kroppen utslag.

Hårväxt

Ett huvud massage med söt mandelolja hjälper till att stimulera hårväxt, att göra håret friskare och starkare när den växer tillbaka. Detta beror delvis på Vitamin E det innehåller, förutom andra mineraler som magnesium och kalcium. Massage några droppar mandelolja i vår hårbotten för näring hår och smidig hår nagelband. Söt mandelolja kontroller håravfall, ger glans till håret och gör det lång, stark och tjock.

Hälsa använder

Mandelolja har många positiva hälsorelaterade användningsområden, förutom att vara näring för huden och håret. I aromaterapi har den en lugnande, lugnande och renande effekt. Den också hjälper till att lindra smärta och anses därför ett effektivt smärtstillande när de tillämpas på spända muskler. Den också hjälper till att ge näring åt hjärnan och nervsystemet under massage och aromaterapi och förbättrar intellektualitet och uthållighet. Dessutom kan användas som en fuktgivande lotion för huden, och kan användas för att ta bort make-up.