mynewspapers.net

Söt baby flicka plantskola idéer

Söt baby flicka plantskola idéer


Utforma barnets plantskola är både givande och överväldigande för föräldrar-till-vara. För att underlätta processen att vada genom de otaliga alternativ för stilar och inredning, överväga att välja en söt plantskola tema för din flicka. Söt baby flicka plantskola teman kombinera av kvinnlighet, lekfullhet och kreativitet för att skapa ett utrymme som både lugnande och stimulerande.

Nyckfull Ballerina tema

Det finns några Temaalternativ mer flicka-centrerad än en rosa ballerina tema. Välj en blek rosa väggfärg som rose eller dammiga rosa att undvika att skapa ett utrymme som är alltför stimulerande. Bryta upp väggar genom att lägga till en tapet gränsen; Välj en kantlinje med ett upprepande mönster av balett tofflor, tutus eller ens vit musiknoter. Ett annat alternativ för att undvika en överbelastning av rosa väggar är att lägga till en accent väggen bakom området spjälsäng i en ljus lila som lavendel. Välj vita möbler att upprätthålla en känsla av delikatess i rymden; vit bomullsgardiner med broderade balett tofflor lägga lite romantiska av tyg, medan en bordslampa på keramiska balett tofflor är en nyckfull belysning alternativ. Sängkläder med snurrande ballerinor är en fet sängkläder alternativ, medan en rosa-och lavendel-randiga uppsättning är mer dämpad. Komplett plantskola temat genom att välja glitter-smyckat låda drar och handtag för byråer, garderoben dörrar och ändra tabeller.

Trädgård tema

En trädgård-tema plantskola skapar en tidig introduktion till den förtrollande världen av naturen. För att stänga en plantskola till en förtrollad trädgård reträtt, överväga att rekrytera en lokal konstnär för att måla en accent vägg väggmålning med överdimensionerade växter och träd. överväga att förlänga använda designen på taket genom att inkludera ett träd för att nå grenar som sitter ovanför spjälsängen. Om en väggmålning inte är ett alternativ, är självhäftande Väggdekaler i blommor och trädgård teman en kostnadseffektiv designval som kan ändras eller flyttas vid framtida nykonstruktioner. Måla resterande väggar i ett ljusblått att efterlikna himlen eller en blek grön att skapa känslan av gräs och träd. Möbler i naturträ i en tydlig eller ljus fläck upprätthåller integriteten för träfibrerna; överväga distinkta korn som tall för spjälsängar och byråer för en sammanhängande naturlig look. Bli kreativ med lagringsalternativ av foder en bokhylla med olika terrakotta krukor och krukor för strumpor, blöjor och små leksaker. Välj tyger och inredning med färgglada blomma utsmyckningar; en ljus daisy-formad matta eller en lampa med en broderad daisy skugga lägger till färg och kvinnlighet trädgårdsrummet.

Elegant fransk tema

En traditionell fransk tema skapar en plantskola utrymme som även fungerar som en söt plantskola och en mogen sovrum som din dotter växer. Måla väggarna en mycket blek rosa eller krämig vit; lägga till en svart-vit damast eller toile kantlinje för att lägga till både en särskiljande franska del och en pop av dramatisk färg. Välj möbler i djupa, mörka träslag som mahogny; ljusrosa sängkläder med svartvita accent kuddar skapar en sammanhållen färgsättning. Välja en vit matta en luftig atmosfär; Om du har trägolv, överväga en asymmetrisk vita området kör i fuskpäls eller vit shag för en lyxig känsla. Vita spetsgardiner är elegant och feminin alternativ för fönsterbehandlingar. Välj tillbehör som kompletterar det svarta, vita och rosa temat men undvika att införa ytterligare mönster; en vit lampa med en solid svart skugga är ett bättre val än en svärta-och-vit-stripe nyans, som kan kollidera med andra mönster i rymden.