mynewspapers.net

Sorter av italienska Squash utsäde

Sorter av italienska Squash utsäde


Italienska squash kallas allmänt som "sommar" squash och fröna är lätt att komma med. Det finns många sorter att välja mellan, kan du hitta ditt beslut kommer ner till utseende och hur du tänker laga grönsaker. Detta anbud årliga omfattar platt squash, de med ränder, och de med långa slanka frukter. Alla squash arter blommar och du kan också använda squash blommor i din sommar recept också.

Zucchetta Rampicante

Sorter av italienska Squash utsäde


Välj Zucchetta Rampicante om du vill odla ett majoritetsinnehav squash. Denna sort kommer klättra precis vad som helst inklusive väggar, bersåer och staket. En spaljé eller bönor stöd är det bästa sättet att kontrollera där den klättrar. Med Zucchetta Rampicante får du lång frukt formad som cylindrar, som är bra för fyllning. Denna typ av sommar squash är en kraftfull odlare och kan ge dig upp till 20 squash per planta. Om du inte vill växa Zucchetta Rampicante på en spaljé eller annat stöd, kommer det krypa runt sig på marken. Detta är ett bra val för smak, eftersom det är nuttier än andra sorter och frukt färg varierar från grönt till grädde.

Cocozelle ZucchiniVäxten Cocozelle Zucchini för dess grön randig hud som inte bara ger dig frukt, färg ger textural intresse för din sommar köksträdgård. Denna variation av squash växer på en buske-liknande sätt och kräver inte en spaljé eller upprätt stöd. Huden är mört som gör att du kan använda hela frukten utan att först skal huden. Frön för denna långa, slanka frukter sort kan planteras helst efter risk för frost har gått och kommer att göra bra i en väldränerad jord.

Cucuzza Squash

Sorter av italienska Squash utsäde


Välja den Cucuzza Squash för en något mild, gurka-liknande smak. Denna sort med mörkt grönt skal och vitt kött som är bra i många recept. Förbehållet med Cucuzza Squash är att den yttre skal är ganska tuff och måste skalas innan du använder i recept. Med en växt som växer från 15 tum till 3 fot i längd, återstår stammen fäste för att hålla näring squash efter skörd.