mynewspapers.net

Sorority storasyster gåvor

Sorority storasyster gåvor


En KVINNOFÖRENING storasyster hjälper guide vägen för en första året "lillasyster." Hon fungerar som en mentor, att få den nya ledamot acklimatiserad till hennes nya sorority livet. Gåvor är ett bra sätt att säga tack till en storasyster på inledandet eller gradering. Gåvan bör vara eftertänksamma och meningsfull. Det bör fungera som en påminnelse om den lilla syster uppskattning av hennes vänskap och vägledning.

Inramat Foto

Under mentorskap, kan du ha haft möjlighet att fånga en bild på dig själv med din storasyster. Fotot bör delas och kan utformas i en personlig ram. Lägga till en särskild offert eller något som du lärt dig av din erfarenhet med henne. Du kan också lägga till din KVINNOFÖRENING grekiska bokstäver på ramen. Denna gåva är en klassisk, billig val och det kommer att visa din storasyster hur mycket du värderar henne.

Smycken

Många webbplatser erbjuder kundanpassade smycken som hjälper dig att få ditt budskap till din storasyster. Storasyster charm armband och halsband göra sentimentala val. Många av charmen har ett alternativ för den lilla systern också. Två stycken passar ihop som ett pussel och kommer att visa din storasyster hur viktigt ditt bond är. Andra anpassningsbara smycken alternativ inkluderar armband armband, ringar och örhängen. Gravyr smycken med din KVINNOFÖRENING grekiska bokstäver, en viktig offert eller din storasyster namn kommer att göra din gåva minnesvärd.

Dag av välbefinnande

Din stora syster har gjort mycket för att hjälpa dig på vägen. Visa henne din tacksamhet genom att behandla henne till en dag på spa eller några behandlingar som hon skulle njuta. Ett presentkort till en lokal spa eller spik salong kommer att ge henne en dag av välbefinnande som hon förtjänar. Om budgeten är oro, kommer en skönhet korg också tjäna detta syfte. Samla saker som en ansiktsscrub eller mask, badsalt, ljus och doftande body lotion. Visa dem i cellofan och anbringa en båge och tankeväckande gåva meddelande.

Handgjorda presenter

Ingen gåva visar så mycket tanke och möda som en som är handgjorda. Använd din kreativa talang för att sätta ihop ett eget minne. Dra ihop bilder, artiklar och citat som är meningsfulla för dig och din storasyster och montera en scrapbook som exemplifierar ditt förhållande. En handgjord prydnad, vin glas eller keepsake box kan skapas med enkla material och göra för meningsfull minnessaker. Din stora syster kommer att uppskatta den tid och möda som du lagt ner på att göra hennes gåva.