mynewspapers.net

Sommarläger för lärande om hästar för barn i Illinois

Sommarläger för lärande om hästar för barn i Illinois


Illinois har flera val av häst sommarläger för barn. Vissa läger är anpassade för western ridning medan andra fokuserar på engelsk ridning. Års ålder rekommenderas för lägren är 7-18, beroende på lägret. Dag läger erbjuds för full och halvdagar och kör måndag till fredag. Övernattningsstugor camps är under en vecka.

Bosatt Camp

Vit Pines Ranch ligger i Oregon, Illinois, 90 miles väster om Chicago. Veckovisa läger finns i juli och augusti. Ungdomar i åldern 8 till 15 kan bo en vecka eller flera. Campare lär dig westenridning och foder och rykta hästarna. Simning, ingår bågskytte, hantverk, spel och lägereldar också i verksamheten. Kostnaden för £357 per vecka under 2011 ingår mat, boende och fritid.

Western ridning Day Camp

Jätten staden stall ligger inuti jätte City State Park, strax söder om Carbondale. Lägret lär barn nio år och äldre grunderna i ta hand om och rida en häst. Lägret erbjuds hela dagar måndag-fredag, och inkluderar arena Ridning och trail åkattraktioner. Campare måste ge sin egen lunch. Det finns en halvdags program för barn åldrarna 7 till 9. Programmet innehåller arena lektioner med spel. I 2010, lägret fungerade från juni till augusti och kostar £260 för dagen och £146 för en halv dag.

Engelsk ridning Day Camp

Palladia gård ligger nära Gurnee, ca 45 minuter norr om Chicago. Lägret pågår från juni till augusti. Det utbildar barn i equine horsemanship och vård tar. Det finns två, halv dag läger--en nybörjare lägret på morgonen och ett mer avancerat läger på eftermiddagen. Campare får delta i båda lägren för det hela dagen. Det finns mer än sex barn i varje session. Förutom att lära ridning och Hästskötsel, göra barn konst, hantverk och spel i en stor lada. Lägret är för barn i åldrarna 6 till 14. I 2010 kostar 5-dagars sommarläger £260.

Traditionella Camp

Hasting sjön KFUM läger, beläget i Lindenhurst, är en traditionell undervisning engelska och västra stil ridning och hästvård. Förutom att delta i de traditionella lägeraktiviteter, resa campare till Dream Catcher stabil i Antiochia. Lägret har sessioner för 5 - 8-åringar och 9 – 12-åringar. Lägret kostar £195 för medlemmar och £221 för program-medlemmar. Lägret erbjuder gratis utökad vård för arbetande föräldrar.