mynewspapers.net

Sommaren dagis verksamhet

Sommaren dagis verksamhet


Sommaren är en tid av lärande och utforska för små barn. Medan de missar nya vänner de har gjort i skolan hittills, älskar de att delta i olika typer av praktisk utbildning. Sommaren är en perfekt tid för föräldrar att omfamna undervisning genom roliga aktiviteter. Sommaraktiviteter dagis kan delas in i konst, utforska, matlagning och musik.

Konst

Det finns många roliga konst verksamhet för kindergartners att göra på sommaren. De kan använda kritor och göra rubbings av träd, löv, krukor och mat. De ska få se texturer på olika föremål. En annan kul konst aktivitet för barn stämpling. Förutom att göra konst av affären frimärken, göra enkla stämpel former med potatis (med vuxna gör allt det kniv skära arbetet att bilda formen). Använd en liten cookie cutter att göra ett mönster av potatis, sedan trimma ut med kniven och låt din Kindergärtner utforska former och texturer. Använda färger samt saft av bär. Bara att göra tid för teckning och färg varje dag förstås kul för denna ålder, alltför.

Att utforska

Utforska museer, parker, restauranger och butiker. Gör ett äventyr från det att utveckla tänkande. Använda en lokal karta och med din Kindergärtner cirkeln alla parkerna. Sedan göra en plan för att besöka flera av dem. Göra en skattkarta av din rutt. Samla en sten eller ett löv eller en bild från varje park. När du kommer hem, bifoga objekt på din skattkarta och hänga på kylskåpet. Prova nya restauranger och gamla favoriter, att göra en ratings guide av maten. Spara dessa och ge ut en "bok" mat recensioner till släktingar och vänner julklappar.

Matlagning

Lära sig att laga mat får barnen intresserade försöker nya livsmedel, plus att det är kul. Gör allt från kakor och muffins till smörgåsar och snacks. Låt barnen göra alla blandningen och Häll ingredienserna i skålar. Sök recept online eller i kokböcker och förklara stegen för dina barn som du går. Berätta för dem matlagning är en kombination av läsning färdigheter samt matematik och naturvetenskap. Barnen är stolta över att servera behandlar och även hela måltider de har gjort. Applådera sina insatser framför andra familjemedlemmar. Överväga att ha en middagsbjudning hos barnen.

Musik

Lyssna på olika typer av musik- och dans till dem alla - är en verksamhet som förskolan i skolåldern avgudar. Du kan gå online till YouTube och spela gratis musik att njuta av i alla genrer. Försök blues, jazz, klassiskt, pop, rock, country, och barnen musik. Se som ditt barn gillar bäst. Göra musikinstrument hemma, som en tamburin. Du behöver bara en liten sealable behållaren och några bönor eller ris att lägga insida. Seal upp (och dekorera den om du vill) och sedan få störning.