mynewspapers.net

Sommar semester packlista

Sommar semester packlista


Packning för någon semester kan vara stressigt; När du når den plats du ofta inser glömde du något viktigt. Vinter- och sommaraktiviteter semester måste variera beroende på vilken typ av kläder och nödvändiga förnödenheter som du måste ta med. Med lite framförhållning, kan du se till att du har rätt skor eller kläder kläder för varje tillfälle och produkter för att undvika irriterande insekter eller solbränna som alltid åtfölja sommarvädret.

Kläder

Sommar semesterdestinationer tenderar att funktionen varmt väder, så du måste ta med lätta kläder i ventilerande tyg, som bomull och linne. Pack shorts eller capri byxor, kort ärm eller ärmlösa tröjor och linnen. Inkludera rena underkläder och strumpor för varje dag du är borta. Typiskt, casual kläder är lämpligt för en sommarsemester, men se till att du inkluderar en sundress eller ett par khaki byxor att dressier tillfällen, till exempel en semester part eller gå ut på en trevlig restaurang. Många sommarlovet inkluderar vandring eller vatten sport, så ta med ett par simning kostymer, en mörkläggning och de lämpliga vandringsskor, samt ett par stranden skor eller flip flops. Ta med en lätt jacka för svalare kvällar eller ett paraply för regniga dagar.

Diverse objekt

Bära ett par badlakan för vatten lek eller sun dyrka på stranden, och lägga till en ryggsäck om din grupp har vandring längs berg spår eller bara utforska landsbygden. Se till att inkludera ett par barer energi, müsli, nötter, vattenflaskor och torkad frukt i ryggsäcken att ge dig snabb energi eller i fall få du separerade från gruppen. Du kanske också vill ta längs en zip-up Tygkasse i ett lätt material. Det kan du ta shopping utflykter eller ta tillbaka souvenirer från din semester som du inte kanske har plats för i bagaget.

Hälsa och säkerhet

Packa en första hjälpen-kit för att ta hand om det oväntade under din Sommarresa. Inkludera myggspray, solskydd, antibiotika grädde, kliar salvor och en termometer i din utrustning. Ta väteperoxid, bomull bollar och plåster för de oundvikliga repor och nedskärningar. Omfatta alla receptbelagda mediciner någon i din familj kan behöva. Förpacka produkter för diarré, allergier, illamående och ett smärtstillande medel, till exempel paracetamol eller ibuprofen. Du kan behöva en medicin när närmaste kemister är stängd för en helgdag eller miles bort från din plats. Ta med massor av vattenflaskor eller köpa dem på din semester plats så att du och din familj kan stanna hydratiserade i sommarvärmen. Glöm inte din försäkring kort ifall du måste besöka en akutmottagning eller brådskande vård klinik. Inkludera en plastpåse så att du kan fylla den med is om du behöver en kylklamp.