mynewspapers.net

Solen, Cake månen och stjärnorna idéer

Solen, Cake månen och stjärnorna idéer


Det finns flera designidéer som du kan följa för att skapa en sol, måne och stjärna tårta tema. Om du gillar kaka utsmyckning, kommer att du behöva köpa de nödvändiga förnödenheter för att skapa din design. Eller du kan hyra en tårta dekoratör eller en baka butik att skapa design. Ge dekoratör en skiss av den layout du vill använda eller åtminstone en skriftlig beskrivning av hur du vill att det ska se ut.

Space Design

En fantastisk premiss för en cake design med solen, månen och stjärnorna är en space exploration tema. Till exempel kan en cake design som har en Apollo kapsel eller rymdfärjan som det viktigaste inslaget på tårtan med solen, månen och stjärnorna som bakgrund vara en underbar idé för ett barn eller en vuxen som är en entusiast av rymdprogrammet och kanske såg det första Apollo uppdraget starta.

Barnvisa

En annan idé är att skapa en scen från den berömda BARNKAMMARRIM "Ko hoppade över månen." Detta tema idé för en tårta kan vara en fantastisk idé för ett barn som älskar detta BARNKAMMARRIM läsa vid sänggåendet. Naturligtvis, det är i allmänhet inte en sol som ingår i detta bildspråk, men du kan, till exempel lägga till ett leende guld "sun" ladugårdsdörren. Eller solen skulle kunna vara just börjat kika upp över horisonten.

Tre dimensionell Cake Design

En annan idé för en verkligt ovanliga cake design är att skapa en tre dimensionell solen, månen och stjärnorna. Skär formerna för de objekt du vill lägga till från en separat bit av kakan. Placera dem där du vill ha dem i ordningen och använda glasyr för att täcka dem och resten av kakan. En svart kaka glasyr beströs med vita godis strössel att agera som stjärnor är en perfekt bakgrund för dina tre dimensionella objekt. Ett bra sätt att lägga till dekorationer är att placera liten leksak rymdskepp eller astronauter flytande på ytan av kakan.