mynewspapers.net

Sockerglasyr kaka utsmyckning leveranser

Sockerglasyr kaka utsmyckning leveranser


När de flesta människor tänker på sockerglasyr, de föreställa sig en mjuk Sega, nougat-liknande godis centrum och de är korrekta. Men i världens kaka utsmyckning är fondant så mycket mer. Brudar ordning bröllopstårtor, insvept i mjuka lakan av ren vit fondant, slätade till en felfri yta. Vanliga kakor blir extra med band, rosetter och blommor, allt gammaldags från fondant.

FördelarFondant ger en satiny slät finish för en tårta och tillhörande dekorationer. Tillverkad av en kombination av konditori socker, förkortning, gelatin och, ibland, glycerin, påminner fondant om ett barns lera, formbara, smidig och lätt att arbeta med. När rullade in i ett tunt, tårta dekoratör draperier det över en pre Lättlagad tårta och lockar försiktigt fondant på plats.

Funktioner

De leveranser som behövs för att arbeta med fondant inkluderar ett recept på hemmagjord fondant eller färdigförpackade sockerglasyr, en brödkavel, majsstärkelse och ditt val av små cookie fräsar. Dessutom är nästan alla lera-arbetsredskap också bra för att göra sockerglasyr dekorationer. En liten lera-plastextrudering spruta, tillgänglig från hobby butiker, bildar snabbt långa även fondant rep och band.

Identifiering

Wilton är det ledande namnet i kaka utsmyckning leveranser och fondant är inte annorlunda. Specialitet butiker, kaka utsmyckning butiker och hobby lagrar bära en linje av Wilton produkter eller du kan beställa dem direkt från deras hemsida. (Se resurser)

Typer

Sockerglasyr kaka utsmyckning leveranser


Fondant finns i två typer, färdiga eller egna hopkok. Färdiga fondant är dyr och vissa klienter rapporterar en kemisk smak. För att göra din egen fondant, smälta 454gr. av marshmallows, med 2 msk vatten i toppen av en dubbel panna. Rör om tills marshmallows smälta. Sålla 4 koppar konditori socker i en stor skål och häll smält blandningen i, omrörning blandningen tills den bildar en boll. Slå blandningen på en ren plant underlag, täckt med extra florsocker och Knåda tills fondant bildar en mjuk men bestämd, boll. Tillsätt extra socker tills det inte längre är klibbigt, upp till 3 mer koppar. Linda in den i cling film och låt den vila i minst 24 timmar innan du använder.

Överväganden

Efter din sockerglasyr är redo att arbeta, kan du avgränsa den, färga den med karamellfärg gel och lägga till ytterligare aromer. Koncentrerad gourmet, arom oljor ger en underbar doft och smak utan att ändra strukturen på sockerglasyr. Kontrollera att du har en stor ren, platt yta att rulla ut din fondant om du avser att täcka en tårta. Kavla fondant i en slät plåt innan noga drapering över tårtan. Använd ett tunt lager av majsstärkelse på händerna och rullande stift för att hålla fondant från att fastna.

Potentiella

Du kan använda tunna blad av varmvalsade fondant, skära med små cookie fräsar till formuläret blommor, blad, band, spets eller andra dekorationer till tårtan. Försök rulla ut en liten orm av fondant och skära den i lika bitar. Rulla små bitar i händerna till formuläret fondant pärlor. Använda livsmedelskvalitet lustre damm och färgat pulver för att ge dina fondant dekorationer en extra speciell touch.