mynewspapers.net

Sockerfri vodka drinkar

Sockerfri vodka drinkar


Även om alkohol själv är relativt låga i kalorier---innehåller cirka 56 kalorier per shot vodka---juicer och läsk används för att blanda med vodka mycket högre mängder av socker och kalorier. Om du försöker minska ditt sockerintag, men ändå vill njuta av ett par drinkar, passar dessa låg socker drycker räkningen. Som med någon mat eller dryck objekt, är måtta alltid bäst--om du minskar ditt sockerintag för kost och vikt ändamål dricka alkohol kan vara ett steg i fel riktning.

Vodka tranbär

Vodka tranbär, även känd som en Cape Cod, är en populär fruktig dryck som innehåller alkohol. Denna dryck är gjord av fylla ett glas med is, lägga till ett uns av vodka och toppning av glaset med tranbärsjuice. För en låg socker alternativ, gör denna dryck med hjälp av en diet cranberry juice som är sötad med konstgjorda sötningsmedel.

Blodiga Caesar

Den blodiga Caesar är en populär Dryck, särskilt under sommarmånaderna. Denna cocktail är gjord genom Analslick ett glas med selleri salt, fylla glaset med några isbitar och sätta ett uns shot vodka i glaset. Det är sedan toppad med Clamato juice, tabasco sås, worcestershiresås och lite salt och peppar. En stjälk selleri kan läggas som garnering. Denna dryck använda inte fruktdrycker eller soda, vilket gör det låg sockerhalt. Denna dryck innehåller dock en hel del salt.

Vodka Collins

Vodka Collins är en annan ta på den populära Tom Collins. Denna dryck är gjord genom att skaka is, två uns av vodka, ett stänk citronsaft och 2 teskedar socker tillsammans. Blandningen är ansträngda i en Collins glas. Is och kolsyrat vatten läggs till glaset till moset. En socker fri version av denna dryck, helt enkelt byta ut de två teskedar socker med två paket av din favorit sötningsmedel.

Smutsiga Vodka Martini

Smutsiga vodka martini är ett nytt ta på den klassiska dirty martini, utom i stället för gin, vodka fungerar som basen. För att göra detta dricka, häll 88,7 ml vodka, 28.4gr av torr vermouth och en halv uns av Olivgröna Köldbärare i en shaker. Skaka väl och sila upp i ett Martiniglas. Att denna dryck inte har någon juice eller läsk, är det en annan låg socker alternativ.