mynewspapers.net

Snygg för skalliga män

Snygg för skalliga män


En gallring hårfäste är en av de vanligaste problemen för män. även om vanligare hos äldre män, kan det även drabba män i deras tidiga 20-talet. Även om vissa balding män kan känna sig generad om sitt utseende, finns det några saker du kan göra för att förbättra ditt utseende. Genom att välja rätt frisyr och accessoarer, kan du göra skallighet se snygg.

Buzz-klippa

"Kala" är en subjektiv beteckning. medan vissa män kan ha noll hår, har andra bara "balding" hår. Buzz cut fungerar som en top-notch kort frisyr för balding män eftersom buzz-klippa klipper håret lika långa hela toppen av huvudet. Detta skapar ett renare och snyggare utseende, hjälper till att dölja vikande eller gallring hår.

Täcka upp

En av de snabbaste sätten att dölja en flintskalle och fortfarande snygga är genom en keps eller hatt. En keps är ett bra tillbehör val för casual helger, medan en cowboyhatt kan vara ett mer stilrent alternativ gjort populärt av skallighet storheter, som Kenny Chesney. Om du vill ha en grövre och mer robust utseende, då är en snusnäsduk ett annat alternativ.

Ansiktshår

En mustasch eller ett bockskägg avleder uppmärksamheten till ditt ansikte, att lägga stil till en flintskalle. En mustasch ger ett dominerande och robusta utseende, medan ett bockskägg eller "fu manchu" kommer att ge både en rolig och avslappnad look.

Stubb

Skalliga män---särskilt helt skallig män som rakar allt hår på huvudet---har i allmänhet en bättre titt när sporting någon form av ansiktshår. Vissa män, dock inte njuta av sporting länge ansiktshår. Ett alternativ är att växa stubb---att undvika för mycket hår underhåll. Stubb kan upprätthållas med bara ett par minuter per vecka. En enkel Elektrisk rakapparat kan ställas in på olika längder och bara behöver vara används en gång varje dag eller två för att upprätthålla ett konsekvent utseende.