mynewspapers.net

Snedremsor verktygSnedremsor används i en mängd olika sy applikationer. Kommersiellt beredd snedremsor är billiga och lätt tillgängliga, kommer det inte i en mängd olika mönster, färger och skugga variationer. Många människor som arbetar med sömnad, quiltning och andra textila hantverk har upptäckt hur lätt det är att göra din egen Snedslå. Det finns många verktyg tillgängliga för att hjälpa till att göra din egen Snedslå.

Beräkning av Yardage

En av de saker du behöver ta reda på är hur mycket tyg du behöver för att din Snedslå. Det finns ett antal verktyg för detta. Det finns smartphone apps tillgänglig för beräkna snedremsor avkastning från tyg. Beräkningarna som varierar beroende på bredden på Snedslå. Det finns också avkastningen diagram tillgängliga online. Dessa beräkningar kan hjälpa dig att avgöra hur mycket tyg att köpa eller om du redan har nog för bredd bindningen du vill. Du kan också använda dessa beräkningar för att bestämma hur att sträcka din tillgängliga tyg för att göra längd bindningen du behöver genom att skära tunnare strimlor. Anta exempelvis att du har 36-tums bred tyg, men du har bara en halv-gård. Genom att mäta sidorna av din quilt vet du hur många gårdar av snedremsor du behöver. Du vet kanske du behöver 10.6 gårdar av snedremsor gå runt din 96-tums av 96-tums quilt. Runda längden på bias bindande upp till 11 varv att säkerställa tillräckligt för lätthet, Broderiset och fåll. Titta på en avkastning diagram. Du kommer att se att du kan få 22 gårdar av 1,5-tums snedremsor av en gård av 36-tums bred tyg. Det innebär att om du klipper din halv-gård i 1,5-tums strimlor, du har nog tyg. Du kan fortsätta utan att oroa dig och du behöver inte skära 2-tums band och då inser att du har kört av tyg.

Skärande verktyg

Innan styckning mats och roterande verktyg var populära, det enda valet en avloppsledning eller hantverkare hade var att mödosamt skära snedremsor med sax. Det var en svår process i bästa. Nu, med användning av ett diagonalt markerade självläkande styckning mattan, skära bias tejp är förenklad. Det tar bara några minuter att klippa dina remsor med en roterande fräs och en quilt linjal. Det finns många webbplatser som förklarar hur man syr remsor tillsammans och sedan bearbeta dem till snedremsor. Dessutom finns det en elektrisk roterande fräs tillgängliga som kommer att klippa din remsor för dig.

Vikning och trycka på

Det finns ett antal snedremsor "beslutsfattare" på marknaden idag. Det finns manuella sådana som finns i olika prisklasser. Några är alla metall och vissa har plast ingår. De finns i olika bredder för att det ska göra bias bindande bredden du föredrar. Du matar tyget remsor genom dessa verktyg och järn veck på plats som vikta tyget kommer ut. "Tillverkare" håller helt enkelt veck medan du stryker. Den elektriska bias tejp maker har tips i olika storlekar finns att göra Snedslå till din önskad bredd. Det gör veck och irons dem för dig på samma gång. Bias tape maker har varierat temperaturinställningar för olika tyger.

Rullande snedremsor

Snedremsor är vanligtvis rullade eller vikas för att säkerställa att långsidorna kvarstå tills den används. Det finns nu en upprullare kan hjälpa till med denna process. Det är inte ett svårt jobb att klippa, vika och tryck eller rulla upp din snedremsor, är det uppenbart att hela processen med att göra Snedslå kan automatiseras. Om du inte njuta av att göra bias kan bindande för hand, med hjälp av den elektriska roterande fräsen, bias tape maker och rullmaskin ta processen till en annan nivå.