mynewspapers.net

Snabbväxande träd i nordost

Snabbväxande träd i nordost


Många människor söker snabbt växande träd att lägga till deras hem landskap eftersom de inte vill vänta en livstid för att ha en skugga träd. Ett snabbväxande träd kan utvecklas till ett perfekt exemplar i några år som kommer att lägga skönhet och värde till hemmets gård. I nordöstra USA, husägare måste välja ett träd som är köldhärdig, och i tätorter, resistenta mot föroreningar.

Willow

Det finns mer än 300 sorter av willow träd. Alla erbjuder snabb växande egenskaper och är exceptionellt härdiga. De växer bra i US Department of Agriculture zoner 2 till 9. Ett lövträd, vide bildar catkins under våren månader följt av frökapslarna. Vit pil växer till en höjd av 100 fot med en trunk diameter på 4 fötter. Den tål ett brett utbud av jordar med lätthet. Svart pil växer sällan över 50 fot i höjd, vilket gör den idealisk för små yards, enligt Ohio State University. Den röd-färgat kvistar erbjudande unik vintern intresse som sticker ut i skarp kontrast till snö i nordöstra USA.

Gul-poppel

Gul-poppel (Liriodendron tulipifera), även kallad tulip poppel, lever upp till 300 år. Ett snabbt växande skugga träd, det kan växa upp till en fot under sitt första år i livet och inom fem år kan nå 10 till 18 fot i höjd. Trädet når normalt en höjd av 70 till 90 fot lång som ett landskap exemplar. I dess vilda livsmiljö når trädet 150 fot. Några gamla tillväxt träd har varit kända för att nå 200 fot. Gul-poppel är en av det högsta av alla beteshagarna träd som växer i östra USA, enligt US Forest Service. Stor, gul tulpan-formade blommor visas på trädet från mitten av maj till juni. Blommorna mäter 2 till 3 inches i längd. Under hösten månader sport det lysande gula blad. Trädet gör bäst när planteras i fullt solljus på en plats som ger djup, rik jord. Håll jorden fuktig men inte vatten för perfekt tillväxt.

Floden Björk

Floden Björk (Betula nigra) är en populär prydnads träd i nordöstra USA, enligt US Forest Service. Trädet växer i ett övergripande, behagfull framträdande. Som den snabb växande trädet mognar, dess bark peeling bort i pappersaktig remsor och tar på en rödaktiga utseende som sticker ut under vintermånaderna. Floden Björk lätt når fram till en höjd av 50 till 70 fot. Plantera träd i fullt solljus. Det tolererar inte skugga och kommer att växa dåligt om de utsätts för den. Trädet växer bra i US Department of Agriculture zoner 4 till 9. Floden Björk har framgångsrikt korsat med många andra arter, såsom grå Björk, papper Björk och harts Björk, att producera olika hybrider.

Östra Redbud

Den östra redbud (Cercis canadenisis), är ett litet träd som växer till en höjd av 20 till 30 fot. De första 10 åren av trädets liv den växer snabbt och sedan bara har en medelhög tillväxt, enligt Ohio State University. I vårmånader sätter trädet på en härlig show med rosa-lavendel blommor. Trädet producerar små gröna seedpods som ska ändras till brunt när de torkar ut. Varje seedpod innehåller små svarta frön. Seedpods stannar ofta på trädet i ett år innan att vara spridda. Välj en plantering sajt med rikt, fuktig jord. Den östra redbud kräver en väldränerad plats eftersom det inte kommer att tolerera våta rötter. Trädet är härdig i US Department of Agriculture zoner 4 till 9.