mynewspapers.net

Snabbväxande härdiga trädTräden växer i olika takt, beroende på art och lokala klimatförhållanden. Snabbväxande träd är populära bland villaägare som vill fylla i sina landskap snabbt. Det finns många attraktiva, kall-hardy träd med snabb tillväxt, men ökad tillväxt ofta leder till svaga träd. Planera landskapet noga, att placera robustare långsamt växande träd i områden som är utsatta för vind och is.

Dawn Redwood

Dawn redwood växer upp till 4 fot per år, vilket gör det en av de snabbast växande träd tillgängliga. Den är härdig till en lägsta temperatur på--6.67 grader Celsius. Dawn redwood växer så hög som 100 fot lång, med en spridning av 25 fot. Plantera träd tillräckligt långt isär för att tillgodose deras framtida tillväxt.

Norra röd ek

Norra röd ek är mycket härdig, tolerera temperaturer så låga som-40 grader Celsius. Dess bladverk växer i en rundad form och en lysande röd färg i höst. Röd ek växer till cirka 75 fot lång, och har en spridning av 45 fot, vilket gör det till en populär och effektiva skugga träd.

Honeylocust

Honeylocust är ett blommande träd, med gula Blom som visas under våren. Det är en effektiv skugga träd, växer till en höjd och bredd på upp till 70 fot. Honeylocust är extremt härdig, tolerera temperaturer så låga som-40 grader Celsius. Det är också tolerant av torka och föroreningar, och trivs i en mängd olika jordar.

Röd lönn

Den röda lönn trivs i en rad olika klimat, tolerera temperaturer-40 grader Celsius. Den växer till en höjd av 60 fot, med blad som blir djupt rött på hösten. Dess röda grenar lägga till färg i landskapet även efter att bladen har fallit på vintern. Den röda lönn är rådjur resistent.

Papper Björk

Papper Björk är mycket rådjur resistent som tolererar låga temperaturer som-45.5 grader Celsius, vilket gör det en av de härdigaste av snabbt växande träd. Den växer till 70 fot hög och har pappersaktig vit bark som är attraktiv året runt.